Σημαντική αλλαγή για τη φετινή Ε3

Η Electronic Entertainment Expo, γνωστή ως E3, θα επιστρέψει το 2021 ως ψηφιακή εκδήλωση, σύμφωνα με όσα αναφέρει το VGC.

Να θυμίσουμε ότι η E3 2020, η οποία σε κανονικές συνθήκες είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελας ως συνήθως, ακυρώθηκε πέρυσι καθώς είχαν ξεκινήσει να γίνονται εμφανή τα σημάδια της παγκόσμιας πανδημίας του Covid-19. H διοργανώτρια αρχή της E3, η ESA αρχικά είχε ανακοινώσει τα σχέδιά

της να πραγματοποιήσει την εκδήλωση ως “διαδικτυακή εμπειρία”, αλλά και αυτά ακυρώθηκαν.

Το VGC αναφέρει ότι διάφορα διαφημιστικά έγγραφα δείχνουν πως κατά τη διάρκεια της E3 2021 θα έχουμε τρεις ημέρες live-streamed περιεχομένου μεταξύ 15 και 17 Ιουνίου, ενώ η ESA απάντησε στην αναφορά του VGC με την παρακάτω δήλωση:

“Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι μεταμορφώνουμε την εμπειρία της E3 για το 2021 και σύντομα θα μοιράσουμε λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα φέρνουμε την παγκόσμια video game κοινότητα μαζί. Έχουμε υπέροχες συζητήσεις με εκδότες, προγραμματιστές και εταιρείες από όλο τον κόσμο και ανυπομονούμε να μοιραστούμε λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή τους σύντομα ”.

Monday’s off to an exciting start huh? We’ve been hard at work on this year’s event and we can’t wait to provide the *full* picture of the E3 2021 experience. Keep an eye here for more big news from us soon! Until then, we’ll be back under the box pic.twitter.com/NKgWPIFRVC

— E3 (@E3) February 8, 2021

Να σημειώσουμε ότι με την ευκαιρία της απουσίας της E3 πέρυσι, ο Geoff Keighley ξεκίνησε το Summer Game Fest, κατά τη διάρκεια του οποίου είδαμε πολλές ψηφιακές εκδηλώσεις και ανακοινώσεις να φιλοξενούνται μέσα σε διάστημα μηνών. Ο Keighley επιβεβαίωσε στο VGC ότι δεν θα επιστρέψει για να ασχοληθεί με την E3 2021 και μέσω ενός tweet από τον επίσημο λογαριασμό του Summer Game Fest δήλωσε ότι θα το “τρέξει” για άλλη μια φορά φέτος.

New year. New colors.

Summer Game Fest (@summergamefest) February 8, 2021

The post Σημαντική αλλαγή για τη φετινή Ε3 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα