Ώρα γνωριμίας με το Star Wars Outlaws

Η Ubisoft και η Massive Entertainment έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο πραγματικό δείγμα γραφής από το gameplay του Star Wars Outlaws, προσφέροντας μας την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στην νέα single-player περιπέτεια στο σύμπαν του Star Wars που ετοιμάζει η δημιουργός των The Division, και που στην οποία θα έχουμε τον ρόλο μιας “scoundrel “ στα χνάρια του Han Solo, της Kay Vess.

Βλέποντας

το gameplay υλικό, μπορούμε να δούμε αρχικά τη Vess να κινείται με μυστικότητα μέσα από ένα υπόστεγο, χρησιμοποιώντας τον μικρό της σύντροφο Nix για να αποσπά την προσοχή των εχθρών. Σύντομα θα την εντοπίσουν, κάτι που θα την οδηγήσει σε μια βιαστική απόδραση με ένα speed bike, καταλήγοντας σε μια καντίνα στο Jaunta’s Hope.

Από εκεί, θα έχουμε μια απρόσκοπτη μετάβαση από την επιφάνεια του πλανήτη στο διάστημα, και έπειτα κάνοντας ένα hyperspace jump στο σύστημα Akiva. Όταν την ρωτήθηκε για το πού πρέπει να πάει μετά, η Vess απαντά «όπου θέλουμε», που φαίνεται να είναι το μάντρα για τον ανοικτό κόσμο του τίτλου.

Παρακάτω μπορειτε να δείτε το gameplay video.

Το Star Wars Outlaws θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC το 2024.

The post Ώρα γνωριμίας με το Star Wars Outlaws appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα