Crossover του Sea of Thieves με το Monkey Island

Στο Xbox Game Showcase μάθαμε ότι ο γνωστός τίτλος της LucasArts Monkey Island θα πραγματοποιήσει ένα crossover με το Sea of Thieves της Rare. Αυτό θα ονομάζεται The Legend of Monkey Island

και θα χωριστεί σε 3 events που θα ξεκινήσουν στις 20 Ιουλίου και θα συνεχίσουν σε διαστήματα ενός μήνα μεταξύ τους.

Στα events θα δούμε γνωστούς χαρακτήρες από το Monkey Island όπως οι Guybrush Threepwood, Elaine, LeChuck, Murray the Demonic Talking Skull κ.α. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ηθοποιοί πίσω από τους χαρακτήρες του κλασικού παιχνιδιύ θα είναι για ακόμα μία φορά εδώ για να δανείσουν τις φωνές τους.

Οι παίκτες θα επισκεφθούν τα Mêlée Island και Monkey Island όπου θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να λύσουν αρκετούς γρίφους. Το event θα λάβει μέρος στην τοποθεσία Sea of the Damned, δηαδή εκεί όπου έλαβε μέρος και το event για τους Πειρατές της Καραϊβικής, κάτι που μας δίνει την πληροφορία ότι η όλη περιπέτεια θα είναι αποκομμένη από τον βασικό χάρτη του παιχνιδιού.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Time Extension, ο δημιουργός της αγαπημένης σειράς Ron Gilbert δε γνώριζε κάτι για το crossover. Το review μας για το Sea of Thieves μπορείτε να το διαβάσετε εδώ, και το review μας για τον τελευταίο τίτλο Monkey Island, Return to Monkey Island μπορείτε να το διαβάστε εδώ.

The post Crossover του Sea of Thieves με το Monkey Island appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα