Ίδρυση νέου gaming στούντιο από βετεράνους των Naughty Dog και Infinity Ward

Σε ίδρυση ενός νέου gaming στούντιο προέβησαν βετεράνοι της βιομηχανίας από μεγάλα ονόματα του χώρου, συμπεριλαμβανομένων των Naughty Dog, Infinity Ward, Santa Monica Studio, EA και Bungie.

Το νεοϊδρυθέν στούντιο θα εδρεύει στο Λος Άντζελες και το Σαν Ντιέγκο υπό την επωνυμία “That’s No Moon” και ήδη έχει εξασφαλίσει μία χρηματική επένδυση

ύψους $100 εκατομμυρίων από την εταιρεία Smilegate, με σκοπό να ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός “story-driven action-adventure τίτλου”, του πρώτου project από το στούντιο.

Της ανάπτυξη του εν λόγω τίτλου έρχεται να ηγηθεί ο Taylor Kurosaki ως Creative Director, πρώην Narrative Design Lead στη Naughty Dog και Narrative Director στην Infinity Ward. Τον ρόλο του Game Director πρόκειται να αναλάβει ο Jacob Minkoff, ο οποίος είχε εργαστεί ως Lead Game Designer στο The Last of Us, καθώς επίσης και ως Design Director στο Call of Duty: Modern Warfare.

Επί του παρόντος, η ομάδα της That’s No Moon περιλαμβάνει επιπλέον τους Michael Mumbauer – CEO (πρώην επικεφαλής στο Visual Arts Group του PlayStation), Tina Kowalewski – CSO (πρώην επικεφαλής ανάπτυξης προϊόντων στο Santa Monica Studio), Nick Kononelos -COO (πρώην επικεφαλής ανάπτυξης στην EA), Barry Genova – CTO (πρώην επικεφαλής μηχανικός στην Bungie) και George Allison – CFO (πρώην επικεφαλής χρηματοδότησης για το τμήμα παγκόσμιων υπηρεσιών στο PlayStation).

Όπως αναφέρει ο Mumbauer: “Ξεκινήσαμε την That’s No Moon με μοναδικό όραμα να δημιουργήσουμε αξέχαστες ιστορίες και χαρακτήρες που θα καθορίσουν και θα επεκταθούν πέρα ​​από το μέσο μας. Είμαι περήφανος που μοιράζομαι αυτή τη φιλοδοξία με μια τόσο ταλαντούχα ομάδα δημιουργών και τους απίστευτους συνεργάτες μας στη Smilegate.”

Η ομάδα της That’s No Moon αναμένεται να επεκταθεί στους 100 υπαλλήλους έως την επόμενη χρονιά, με το ίδιο το στούντιο να περιγράφεται ως “σταυροδρόμι μεταξύ παιχνιδιών, ταινιών και τηλεόρασης”.

The post Ίδρυση νέου gaming στούντιο από βετεράνους των Naughty Dog και Infinity Ward appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα