Tech Demo της Unreal Engine 5 από την The Coalition

Η δημιουργός του Gears 5, The Coalition, έδωσε στην δημοσιότητα ένα σύντομο βίντεο, παρουσιάζοντας ένα νέο tech demo της Unreal Engine 5.

Με την ονομασία Alpha Point, το demo μάς δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια πολύ “πρώιμη ματιά” στο τι θα είναι δυνατό να μας προσφέρει η χρήση της Unreal Engine

5 στη νέα γενιά συστημάτων της Microsoft, τα Xbox Series X/ S. Η επίσημη περιγραφή ισχυρίζεται ότι το Gears 5 ώθησε τα γραφικά σε «νέα ύψη» με την Unreal Engine 4 το 2019, με την ομάδα ανάπτυξης να κοιτάζει προς το μέλλον. Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Μάιο, έγινε γνωστό ότι η The Coalition δήλωσε πως θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 5 για τα μελλοντικά της παιχνίδια, αν και κανένα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη.

Ένα δεύτερο tech demo που έγινε διαθέσιμο, μας δείχνει την απόδοση χαρακτήρων στην νέα Unreal Engine. Να σημειώσουμε, ωστόσο, ότι πολλοί λίγοι από τους επερχόμενους τίτλους έχουν επιβεβαιωθεί ότι θα χρησιμοποιούν την Unreal Engine 5, ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται τα Hellblade 2 και Dragon Quest XII.

The post Tech Demo της Unreal Engine 5 από την The Coalition appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα