Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας - 30/4 με 6/5

Ευτυχώς που υπάρχει ο γορίλας...

Τέτοια δυσάρεστη κατάσταση σε ό,τι αφορά τη βιομηχανία του gaming σε μια, κατά τα λοιπά, "κανονική" περίοδο του χρόνου, δεν έχει ξανασυμβεί. Ακόμα και ο Αύγουστος, ένας μήνας που παραδοσιακά οι εταιρείες ακολουθούν τη νόρμα, πάνε διακοπές και δεν προμηθεύουν την αγορά με νέα παιχνίδια, δεν έχει πέσει σε τέτοια θλιβερά επίπεδα όπως αυτά που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα και, ειδικότερα, την εβδομάδα που τελειώνει σήμερα. Γκρινιάζουμε, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί, 5-6 (ή, έστω, λίγο περισσότεροι)

πολύ καλοί τίτλοι δεν αρκούν για να αιμοδοτήσουν την αγορά και να δημιουργήσουν ένα υψηλό και συνεχές ενδιαφέρον στο κοινό.

Και το 2018, παρόλο που μέχρι στιγμής μάς έχει προσφέρει εξαιρετικά παιχνίδια, όπως τα Monster Hunter World, Dragonball Fighterz, God of War, Ni No Kuni II, Kingdom Come Deliverance, Shadow of the Colossus και μερικά ακόμα, σε ό,τι αφορά την παραγωγικότητα δεν τα πάει καλά. Σκεφτείτε για λίγο ότι φτάνουμε στα μισά του έτους. Ότι σε ένα μήνα θα έχουμε την έκθεση Ε3. Ότι έτσι και αλλιώς ο Ιούνιος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, παραδοσιακά, δεν χαρακτηρίζονται από πληθώρα κυκλοφοριών. Αν καταλήξουμε η βιομηχανία να λειτουργεί μόνο το τρίμηνο πριν τα Χριστούγεννα και δύο μήνες μετά τον Ιανουάριο, τα πράγματα δεν θα οδηγηθούν σε καλό δρόμο. Και αυτό συμβαίνει σε μια γενιά που πηγαίνει "πρίμα" στις πωλήσεις και για τους τρεις μεγάλους παίκτες.

Το θέμα είναι βαθύ. Εκτιμούμε ότι δεν είναι απλώς περιστασιακό, και σηκώνει συζήτηση, που ενδεχομένως θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε σε κάποιο Webcast. Τώρα, σε ό,τι αφορά τις προτάσεις αυτής της εβδομάδας, μόνο το υπέροχο Donkey Kong Country: Tropical Freeze (που, να μην ξεχάμε, είναι επανακυκλοφορία) ξεχωρίζει, ενώ για μια ακόμα εβδομάδα το "φίδι από την τρύπα" καλείται να βγάλει η indie σκηνή, που σταθερά προμηθεύει την αγορά με παιχνίδια σε ρυθμούς άσχετους από εκείνους που ακολουθεί η "AAA" βιομηχανία. Το ελπιδοφόρο στην όλη κατάσταση είναι ότι ο υπόλοιπος Μάιος (και οι αρχές Ιουνίου) θα είναι πιο παραγωγικός, αφού περιμένουμε Pillars of Eternity II, State of Decay 2, Detroit: Become Human, το expansion Warmind του Destiny 2, το remaster του Dark Souls, το Conan Exiles και ορισμένα ακόμα, μέχρι να οδηγηθούμε στην Ε3. Πάλι καλά...

Όλες οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

ACA NeoGeo Stakes WinnerPS4, SwitchAnimal Super Squad – PC, SwitchAqua Moto Racing UtopiaXbox OneArcade Archives: 10 Yard Fight – SwitchBattlezone: Gold Edition – PS4, Xbox OneBounce Rescue! - Xbox OneCast of the Seven Godsends: Redux – SwitchCity of Brass – PS4, Xbox OneCoffee Crisis – PCDon't Die, Mr. Robot DX – SwitchDonkey Kong Country: Tropical Freeze – SwitchDrive on Moscow – Xbox OneGuns of Icarus: Alliance – PS4Hive: Altenum Wars – PS4Johny Turbo's Arcade: Sly Spy – SwitchJudgment – PCJuicy Realm – PCKilling Floor: Incursion – PS4L.F.O.: Lost Future Omega – SwitchNihilumbra – SwitchOutbreak: The Nightmare Chronicles – Xbox OnePerfect Angle – SwitchPirate Flight – PS4Professional Construction: The Simulation – SwitchSuper Mega Baseball 2 – PS4, Xbox OneThe Last DeadEnd - PCThrough the Woods – PS4, Xbox OneTimberman VS – SwitchTotal War Saga: Throne of Britannia – PCVenture Kid – PC

Keywords
Τυχαία Θέματα