Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας - 16 με 22/4

O Kratos πάει Σκανδιναβία, και τα άδυτα της ιαπωνικής μαφίας.

Καθώς η βιομηχανία επιστρέφει σε προ-Μαρτίου καταστάσεις, όπου είχαμε μεγάλες κυκλοφορίες με το σταγονόμετρο, αυτή η εβδομάδα φέρνει κοντά μας δύο από τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς. Πρώτα από όλα, έχουμε την κυκλοφορία του God of War, ενός εξαιρετικού τίτλου, του οποίου ο διαφορετικός δρόμος στο σχεδιασμό που επίλεξε το Santa Monica Studio

απέδωσε, με αποτέλεσμα να έχουμε το -κατά την άποψή μας- καλύτερο παιχνίδι στην ιστορία της σειράς και, γενικότερα, ένα gaming αριστούργημα. Περισσότερα για τη νέα περιπέτεια του Kratos, θα βρείτε στο review μας, αλλά και στο stream μας, που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 19 Απριλίου.

Το δίδυμο των "ΑΑΑ" τίτλων αυτής της εβδομάδας συμπληρώνει το Yakuza 6, ένα παιχνίδι που οι φίλοι της σειράς περίμεναν εναγωνίως εδώ και καιρό, και που -όπως φαίνεται μέχρι στιγμής- παραδίδει μια σπουδαία εμπειρία, στα γνωστά πλαίσια του franchise. Περισσότερα για το Yakuza 6 θα διαβάσετε στο review του GameOver την επόμενη εβδομάδα.

Από εκεί και μετά, οι κυκλοφορίες της εβδομάδας συμπληρώνονται από τις κλασικές indie προτάσεις, αλλά δυστυχώς πρέπει να πούμε ότι από εδώ και στο εξής -με ελάχιστες εξαιρέσεις- οι νέες κυκλοφορίες θα είναι πολύ φτωχές, με μόνο την indie σκηνή να προσφέρει παιχνίδια ανελλειπώς. Για να γίνει πιο σαφές, για τον επόμενο 1,5 μήνα, σε ό,τι αφορά "ΑΑΑ" κυκλοφορίες, θα έχουμε μόνο τα Pillars of Eternity 2, Detroit, Nintendo Labo, DK Country Tropical Freeze, Conan Exiles, expansion για το Destiny 2, expansion για το The Elder Scrolls Online και Dark Souls Remastered, σίγουρα μια όχι και τόσο πλούσια σοδειά για μια καλή, ημερολογιακά, περίοδο. Και κάπως έτσι θα πάμε μέχρι την έκθεση Ε3.

Όλες οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

ACA NeoGeo Real Bout Fatal Fury Special – SwitchACA NeoGeo Samurai Showdown IV – PS4, Xbox OneAtomic Heist – PC, Xbox OneBabylon 2055 Pinball – Xbox OneBAFL: Brakes Are for Losers – SwitchCasey Powell Lacrosse 18 – PS4, PCCrusaders of Light – PCDarkest Dungeon: Ancestral Edition – PS4, SwitchDon't Starve: Mega Pack – PS4, Xbox OneDrive on Moscow – PS4For the King – PCGod of War – PS4Gunhouse – PS4I, HopeXbox OneIt's Spring Again – SwitchManticore: Galaxy on Fire – SwitchNeo Atlas 1469 – SwitchNinja Striker! - PC, SwitchPhantom Trigger – PS4, Xbox OneSpace Hulk: Ascension – Xbox OneTempest Citadel – PCThe Way Remastered – SwitchVA-11 Hall-A – PSVWild Guns Reloaded – SwitchYakuza 6: The Song of LifeYs VIII: Lacrimosa of Dana – PC
Keywords
Τυχαία Θέματα