Πάνω από 280GB το μέγεθος του Call of Duty: Black Ops Cold War

Εδώ και λίγη ώρα η Activision αποφάσισε να απαντήσει σε διάφορα ερωτήματα που υπήρχαν για το νέο Call of Duty: Black Ops Cold War, που αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων σε λίγες μέρες από σήμερα.

Αρχικά, μάθαμε το νούμερο των ελεύθερων GB στους σκληρούς δίσκους μας που θα απαιτεί ο τίτλος σε όλες τις πλατφόρμες διάθεσης του, και οι αριθμοί δεν είναι και τόσο τρομακτικοί, τουλάχιστον προς

το παρόν. Αν και μια φωτογραφία από το πίσω μέρος του κουτιού της PlayStation 5 έκδοσης, γραφεί το σοκαριστικό νούμερο των 285GB.

PlayStation 4: 95 GBPlayStation 5: 133 GBXbox One: 93 GBXbox Series X/S: 136 GBPC: 82GB (Full Game) / 125GB (Full Game on Ultra Graphics)

Να σημειώσουμε ότι η Activision έχει κάνει γνωστό ότι θα υπάρχει η δυνατότητα για απεγκατάσταση κάποιων συγκεκριμένων game modes του τίτλου, όπως το Campaign ή το Zombie, σε μια προσπάθεια να μειωθεί ο απαιτούμενος χώρος. Για παράδειγμα, το multiplayer κομμάτι του τίτλου για PC, θα καταλαμβάνει 35GB.

Έπειτα έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες στις οποίες οι παίκτες θα μπορούν να ξεκινήσουν να κάνουν pre-load τον τίτλο.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες είναι:

PlayStation 4: 5 Νοεμβρίου στις 7:00 π.μ.Xbox One: 5 Νοεμβρίου στις 7:00 π.μ.PC: 10 Νοεμβρίου στις 8:00 π.μ.Xbox Series X/S: 10 ΝοεμβρίουPlaystation 5: 19 Νοεμβρίου

Το Call of Duty: Black Ops Cold War αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 και PC, ενώ η έκδοση του PlayStation 5 θα γίνει διαθέσιμη κατά την ημερομηνία διάθεσης της κονσόλας, 19 Νοέμβριου.

The post Πάνω από 280GB το μέγεθος του Call of Duty: Black Ops Cold War appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα