Τίτλοι τέλους στην ανάπτυξη για το Friday The 13th: The Game

Μέσω σχετικής ενημέρωσης από το επίσημο forum του παιχνιδιού, η Gun Media ανακοίνωσε πως με τη διάθεση του επερχόμενου patch μέσα στον τρέχοντα μήνα, πρόκειται να τερματίσει τη λειτουργία των dedicated servers για το Friday The 13th: The Game.

Οι εργασίες του αμερικανικού στούντιο

ανάπτυξης για το εν λόγω asymmetrical horror σταματούν οριστικά. Φυσικά, οι παίκτες εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στις online αρένες του, με τις σχετικές λειτουργίες για το matchmaking, όμως, να μην επιτελούνται πλέον με την ίδια αμεσότητα, καθώς το παιχνίδι θα λειτουργεί υποδεέστερα σε όρους σταθερότητας και ταχύτητας απόκρισης. Οι database servers θα εξακολουθήσουν, επίσης, να είναι ενεργοί, πράγμα που σημαίνει πως τα επίπεδα των παικτών, καθώς και όλα τα cosmetic/ perks που έχουν “ξεκλειδώσει” θα είναι διαθέσιμα και θα συνεχίσουν να προσφέρονται στην κοινότητα κατά την ενασχόλησή της με το παιχνίδι.

Το εν λόγω patch δεν πρόκειται να φέρει νέο περιεχόμενο, αλλά προορίζεται περισσότερο για την σταθερότητα και την επιδιόρθωση διαφόρων τεχνικών προβλημάτων στο παιχνίδι. Επομένως, η ομάδα ανάπτυξης εκφράζει τις ευχαριστίες της προς κάθε έναν παίκτη από την κοινότητα του παιχνιδιού, που συντέλεσαν στη δημιουργία και τη διαμόρφωσή του σε αυτό που είναι σήμερα.

Το Friday The 13th: The Game κυκλοφορεί από τον Μάιο του 2017 σε PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

The post Τίτλοι τέλους στην ανάπτυξη για το Friday The 13th: The Game appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα