Οι ανακοινώσεις του σημερινού Indie World.

Όλα τα indie παιχνίδια που έρχονται για το Nintendo Switch το επόμενο διάστημα.

Μέσω μιας 20λεπτης παρουσίασης, η Nintendo ανακοίνωσε τις κυκλοφορίες ορισμένων indies κυκλοφοριών που αναμένονται να διατεθούν το ερχόμενο διάστημα, αρχής γενομένης από τη σημερινή ημέρα, προς ενημέρωση των παικτών που δείχνουν μια προτίμηση σε τίτλους ανεξάρτητων στούντιο.

Οι ανακοινώσεις της σημερινής παρουσίασης

έχουν να κάνουν με τους ακόλουθους τίτλους:

Hades. Το god-like rogue-like dungeon crawler της Supergiant Games, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για υπολογιστές, κάνει το ντεμπούτο του στο Nintendo Switch εντός του φετινού φθινοπώρου.Hypnospace Outlaw. Ένας εξομοιωτής των αρχικών εποχών του Ίντερνετ από τη No More Robots, με στοιχεία puzzle, κάνει τη μετάβαση από τους υπολογιστές στο Nintendo Switch στις 27 Αυγούστου.Spiritfarer. Ένας ιδιαίτερος τίτλος διαχείρισης του θανάτου, με στοιχεία εξερεύνησης και crafting, κάνει σήμερα το ντεμπούτο του στο Nintendo Switch.Gardenstory. Ένας όμορφος social sim/RPG τίτλος από την picogram!, που κυκλοφορεί ήδη σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έρχεται στο Nintendo Switch την επόμενη χρονιά. Subnautica και Subnautica: Below Zero. Δύο όμορφοι τίτλοι από την Unknown Worlds Entertainment, που επικεντρώνονται στην εξερεύνηση υδάτινων κόσμων, θα διατεθούν για το Nintendo Switch στις αρχές της νέας χρονιάς. Takeshi & Hiroshi. Ένας ιδιαίτερος RPG τίτλος, που σχετίζεται με τη σχέση δύο αδελφών και που αποτελούσε, μέχρι τώρα, αποκλειστικότητα του App Store, κυκλοφορεί για το Nintendo Switch αργότερα μέσα στη μέρα.Raji - An Ancient Epic. Μια επική περιπέτεια από την Nodding Head Games, με φόντο την Ινδία και τις επικές ιστορίες της μυθολογίας της, κυκλοφορεί σήμερα για το Nintendo Switch ως timed console exclusive.Bear & Breakfast. Ένας τίτλος διαχείρισης από την Armor Games Studios, όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο μιας...αρκούδας, η οποία προσπαθεί να λειτουργήσει με επιτυχία ένα ξενοδοχείο τύπου bed & breakfast. Κυκλοφορεί την ερχόμενη χρονιά ως timed console exclusive. A Short Hike. Ο adventure τίτλος της Adamgryu κάνει τη μετάβασή του από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο Nintendo Switch αργότερα μέσα στη μέρα.Card Shark. Ένας iδιαίτερος adventure τίτλος από την ομάδα που δημιούργησε το Reigns, με στόχο την εξέλιξη της περιπέτειας με βάση τα κόλπα απάτης στα χαρτοπαίγνια, έρχεται για το Nintendo Switch το 2021.Torchlight III. 100 χρόνια μετά το προηγούμενο παιχνίδι, η δράση που έκανε γνωστή τη σειρά των action RPG τίτλων επιστρέφει δυναμικά στο Nintendo Switch το φθινόπωρο. Manifold Garden. Μετά από την κυκλοφορία του σε κονσόλες και υπολογιστές, οι κάτοχοι του Nintendo Switch θα μπορούν να λύσουν γρίφους που βασίζονται στη σωστή χρήση του χώρου αλλά και των physics ξεκινώντας από σήμερα.Evergate. Μετά από τις κονσόλες και τους υπολογιστές, το puzzle platformer της Stone Lantern κυκλοφορεί σήμερα για το Nintendo Switch. Untitled Goose Game. To άκρως διασκεδαστικό adventure της House House κυκλοφορεί σύντομα σε retail, ενώ ένα update που προσθέτει την ύπαρξη μιας...δεύτερης χήνας για τοπικό multiplayer θα διατεθεί στις 23 Σεπτεμβρίου.

Αν και αυτές ήταν οι κυριότερες ανακοινώσεις, αρκετοί ακόμα indies τίτλοι θα κυκλοφορήσουν στο Nintendo Switch το ερχόμενο διάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το βίντεο της παρουσίασης που ακολουθεί.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα