US NPD Charts Ιουλίου 2020

Το Ghost of Tsushima ήταν ο No. 1 τίτλος σε πωλήσεις στις Η.Π.Α.

Ανοδική πορεία κατέγραψε η βιομηχανία στην αγορά των Η.Π.Α. κατά την διάρκεια του Ιουλίου, με την συνολική δαπάνη να φτάνει τα 3.6 δισεκατομμύρια δολάρια, αύξηση 32% συγκριτικά με τον Ιούλιο του 2019.

Συγκεκριμένα, τα έσοδα από τίτλους, DLC, microtransactions και συνδρομές για όλες τις πλατφόρμες άγγιξαν τα 3.3 δισεκατομμύρια δολάρια, άνοδος 34% από πέρυσι, με τις ψηφιακές αγορές να παρουσιάζουν αύξηση 41%. To Ghost

of Tsushima ήταν ο τίτλος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, και κατέκτησε την πέμπτη θέση στην κατάταξη με τις περισσότερες συνολικές πωλήσεις για φέτος. Στο No. 2 συναντούμε το Call of Duty: Modern Warfare, στο No. 3 το Paper Mario Origami King και στο No. 4 το The Last of Us Part II. Η απουσία από τα charts του Grand Theft Auto V και άλλων τίτλων της Take-Two οφείλεται στο γεγονός ότι η εταιρεία δεν έδωσε στοιχεία για αυτό τον μήνα, ενώ δεν διευκρίνισε αν αυτή η αποχή θα είναι από εδώ και πέρα μόνιμη.

Όσον αφορά το hardware, οι καταναλωτές δαπάνησαν 166 εκατομμύρια, μείωση 2% από έτος σε έτος, με το Nintendo Switch να κατακτά την πρώτη θέση. Στην κατηγορία των αξεσουάρ, τα έσοδα έφτασαν τα 170 εκατομμύρια δολάρια, άνοδος 34%, με το Xbox Elite Series 2 controller να διατηρεί την πρωτιά.

Οι είκοσι τίτλοι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην αγορά των Η.Π.Α. για τον μήνα Ιούλιο ήταν οι εξής:

Ghost of TsushimaCall of Duty: Modern WarfarePaper Mario: The Origami KingThe Last of Us: Part IIAnimal Crossing: New HorizonsRing Fit AdventureMortal Kombat 11Mario Kart 8: DeluxeSuper Smash Bros. UltimateSword Art Online: Alicization LycorisMinecraft: PlayStation 4 EditionThe Legend of Zelda: Breath of the WildTom Clancy's Rainbow Six: SiegeNew Super Mario Bros. U DeluxeMLB: The Show 20Star Wars Jedi: Fallen OrderNeed for Speed: HeatMarvel's Spider-ManAssassin's Creed: OdysseyCall of Duty: Black Ops 4
Keywords
Τυχαία Θέματα