Ο James Harden "καρφώνει" το επόμενο Call of Duty

Διαρροές επιβεβαιώνουν το Black Ops 4 της Treyarch.

Παρακολουθώντας την τακτική των τριών διαφορετικών ομάδων ανάπτυξης και των ετήσιων κυκλοφοριών είναι εύκολα ορατό πως υπεύθυνη για τη κυκλοφορία του φετινού τίτλου της σειράς Call of Duty είναι η Treyarch. Αυτό που δεν ήταν γνωστό και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, είναι το ποιο θα είναι το όνομα και το setting της φετινής κυκλοφορίας όμως

όλο και περισσότερα στοιχεία "δείχνουν" προς ένα Black Ops 4. Θυμίζουμε, πως τα παιχνίδια της σειράς Black Ops της Treyarch έχουν επισκεφθεί τη περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, το άμεσο μέλλον αλλά και -στη περίπτωση του Black Ops 3- το 2065. Η σειρά, από ότι φαίνεται, φέτος μάλλον θα επιδιώξει να επιστρέψει τη σύγχρονη εποχή, ώστε να αφαιρεθεί το advanced movement, χαρακτηριστικό το οποίο, τελικά, δεν αγκαλιάστηκε από το κοινό της σειράς.

Η αρχή έγινε πριν λίγες εβδομάδες με τον insider Marcus Sellars να αναφέρει πως σύμφωνα με τις πηγές του το Black Ops 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος σε PlayStation 4, Xbox One, υπολογιστές και Switch. Σύμφωνα με τον Sellars, το BO4 τοποθετείται στη σύγχρονη εποχή και είναι "boots on the ground", δεν υπάρχει δηλαδή advanced movement και οι μάχες εξελίσσονται στο έδαφος. Η Switch έκδοση του BO4, το πρώτο CoD σε πλατφόρμα της Nintendo μετά το Ghosts που είχε κυκλοφορήσει σε Wii U το 2013, αναπτύσσεται από μία ομάδα που έχει δουλέψει πάνω σε τίτλους της σειράς, θα υποστηρίζει HD Rumble, motion controls, ενώ σε αυτή θα μεταφερθούν και τα DLC που θα κυκλοφορήσουν. Πολλά από τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν τόσο από πηγές της σελίδας Eurogamer, όσο και από αυτές της ιστοσελίδας Kotaku. Εκτός από τα παραπάνω, πριν λίγες μέρες στο online κατάστημα GameStop εμφανίστηκαν εγγραφές για t-shirts με σχέδια του Call of Duty: Black Ops 4.

The Beard has arrived, and he's ready for battle with the Thunder. pic.twitter.com/ky3E8TK9Hy

NBA on ESPN (@ESPNNBA) 7 Μαρτίου 2018

Η τελική διαρροή και αυτή που "σφραγίζει" την κυκλοφορία του Black Ops 4 ήρθε όμως από κάπου αλλού, από το NBA, όταν ο παίκτης των Houston Rockets και για πολλούς MVP του φετινού πρωταθλήματος, James Harden, ντύθηκε στα χακί και φόρεσε ένα καπέλο με το logo του Black Ops 3, αυξημένο κατά μία γραμμή. Βεβαίως το 4 στα λατινικά συμβολίζεται ως IV, όμως η Treyarch φαίνεται ότι αποφάσισε να διατηρήσει το δικό της μοτίβο. Η Activision δεν απάντησε στο αν πρόκειται για το "silent" launch μιας μεγάλης καμπάνιας για τη νέα της κυκλοφορία, κάτι που ωστόσο επιβεβαίωσαν το ίδιο βράδυ οι πηγές του Kotaku.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα