Ο Geralt ετοιμάζεται να εισβάλλει σε άλλους τίτλους

Εμφάνιση στο SoulCalibur VI ή το Monster Hunter World για τον πρωταγωνιστή των Witcher;

Έχοντας πλέον γίνει μία αναγνωρίσιμη μορφή από το σύνολο της gaming κοινότητας, ο πρωταγωνιστής της σειράς Witcher της CD Projekt Red, Geralt, φαίνεται ότι θα κάνει την εμφάνισή του σε τίτλους άλλων studio.

Η είδηση προέκυψε μέσα από μία ανάρτηση του Marcin Momot, υπεύθυνου κοινότητας της CD Project, στο Twitter, στην οποία ο Momot αναρωτιόνταν αν είναι η στιγμή ο Geralt να ξεφύγει από το Witcher και για πρώτη φορά να εμφανιστεί σε έναν από τους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν μέσα στη χρονιά.

What if Geralt was going to step out of the @witchergame for the very first time to make an appearance in one of the upcoming games later this year? pic.twitter.com/dMTn1Im6HD

— Marcin Momot (@Marcin360) 6 Μαρτίου 2018

Όπως είναι λογικό, η συζήτηση για το πού θα κάνει την εμφάνισή του ο Geralt έπιασε "φωτιά", με πιθανότερο σενάριο να είναι η εισαγωγή του στο επερχόμενο SoulCalibur VI, ως guest χαρακτήρας. Ταυτόχρονα, αρκετοί φίλοι του πρωταγωνιστή των Witcher δηλώνουν πως θα ήθελαν να τον δουν να συνεχίζει το κυνήγι τεράτων και στο Monster Hunter: World, όμως ο τίτλος της Capcom έχει ήδη κυκλοφορήσει, κάτι που δεν ταιριάζει με την δημοσίευση του Momo στο Twitter.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα