Έρχεται expansion για το Prey;

Arkane και Bethesda, μας στέλνουν στο φεγγάρι!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους του sci-fi τίτλου της Arkane, καθώς από ό,τι φαίνεται το studio έχει σκοπό να διαθέσει περισσότερο υλικό για το Prey, ίσως με τη μορφή standalone expansion, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Dishonored: Death of the Outsider.

Do we really know what’s out there? pic.twitter.com/TIByM1O738

Prey (@PreyGame) 2 Μαρτίου 2018

Αν και για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση του παραπάνω, ο επίσημος λογαριασμός του Prey στο Twitter δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο, το οποίο ξεκινάει με το σύμβολο της Transtar και καταλήγει με ένα πλάνο στο φεγγάρι. Σίγουρα αυτό από μόνο του δεν αποκαλύπτει πολλά, όμως στην ίδια ανάρτηση αναγράφεται η φράση "Ξέρουμε πραγματικά τι βρίσκεται εκεί έξω;", κάτι που δείχνει πως σύντομα οι παίκτες ίσως έχουν την ευκαιρία να εξέλθουν από το διαστημικό σταθμό Talos I και να ανακαλύψουν τι κρύβεται στο φεγγάρι.

Θυμίζουμε πως το Prey κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2017 και είναι ακόμη ένας single player τίτλος της Bethesda που παρότι έλαβε θετικές κριτικές από τα περισσότερα μέσα και από όσους το δοκίμασαν, δεν είχε την ανάλογη εμπορική επιτυχία.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα