UK charts: Σημαντική έλλειψη νέων κυκλοφοριών

Κανένας νέος τίτλος στις πρώτες 40 θέσεις.

Η ανομβρία που υπάρχει στις gaming κυκλοφορίες από την αρχή του 2018 φαίνεται πως συνεχίζεται, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα δεν υπήρξε καμία νέα retail κυκλοφορία στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου που να κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα στους πρώτους 40 τίτλους σε πωλήσεις. Μοναδική νέα κυκλοφορία της εβδομάδας ήταν το Gravel της Milestone, ένας arcade off-road

racing τίτλος που είχε πολύ άσχημο ξεκίνημα και βρέθηκε στη θέση 42 των βρετανικών charts.

Η έλλειψη νέων κυκλοφοριών είχε ως αποτέλεσμα τις ελάχιστες αλλαγές στην πρώτη δεκάδα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις, με το FIFA να κατακτάει για τρίτη συνεχόμενη φορά την πρώτη θέση -έβδομη συνολικά- με τα GTA V και Call of Duty: WWII να ακολουθούν. Αξίζει να σημειωθεί πως το PlayerUnknown's Battlegrounds επέστρεψε στη δεκάδα, ενώ το Shadow of the Colossus κατάφερε να κρατηθεί για ακόμη μία εβδομάδα σε αυτή. Εκτός αυτής βρέθηκε το Metal Gear Survive, μόλις μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του, ακόμη ένα γεγονός που επιβεβαιώνει την άσχημη εμπορική του πορεία.

Τις ακόλουθες εβδομάδες η άσχημη κατάσταση με την έλλειψη νέων κυκλοφοριών δεν αναμένεται να αλλάξει, όμως θα αρχίσει να βελτιώνεται προς τα τέλη αυτού του μήνα, με τη κυκλοφορία των Sea of Thieves και Far Cry 5. Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικά η δεκάδα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις για την προηγούμενη εβδομάδα:

FIFA 18 (EA)Grand Theft Auto V (Rockstar)Call of Duty: WWII (Activision)Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo)Monster Hunter World (Capcom)Super Mario Odyssey (Nintendo)UFC 3 (EA)PlayerUnknown's Battlegrounds (Microsoft)
The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo)Shadow of the Colossus (Sony)pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα