Νέο υλικό από το Halo Infinite

Η 343 Industries συνεχίζει να προσφέρει μηνιαίες ενημερώσεις για το Halo Infinite, όσο πλησιάζουμε στη διάθεσή του. Πριν λίγο καιρό είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον ανοιχτό κόσμο του παιχνιδιού, και πλέον μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στο art direction του Zeta Halo.

Να θυμίσουμε ότι ο οπτικός τομέας του Halo Infinite είχε δεχτεί μεγάλη κριτική από πολλούς fans, και όχι μόνο, όταν είχε προβληθεί ένα trailer στα πλαίσια του Xbox Games

Showcase πέρυσι, αλλά πλέον μπορούμε να πούμε ότι ο τίτλος φαίνεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση, βλέποντας τις νέες εικόνες που ήρθαν στην επιφάνεια. Ο κύκλος της ημέρας και της νύχτας ιδιαίτερα φαίνεται πολύ καλός, και οι επίπεδες υφές από πλαστικό που στο περσινό demo επικρίθηκαν, πλέον φαίνονται πιο προσεγμένες.

“Μετά το Campaign Demo τον περασμένο Ιούλιο, η ομάδα δουλεύει συνεχώς τα εξαιρετικά γραφικά και τους φωτισμούς, για να προσφέρει μια πιο συναρπαστική εμπειρία”, αναφέρει ο Graphic Producer, Alex Le Boulicaut. “Αυτό το πρόσθετο επίπεδο ουσίας απαιτούσε τον συντονισμό πολλών κλάδων, όπως Graphics, Lighting, Environments, Characters, Sandbox και άλλους. Αυτή η ομαδική προσπάθεια φαίνεται να αποδίδει και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μερικά από τα αποτελέσματα με την κοινότητά μας σήμερα! “.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε μερικές από τις νέες εικόνες παρακάτω.

Το Halo Infinite πρόκειται να κυκλοφορήσει για Xbox One και Xbox Series X/S, μέσα στο φθινόπωρο του 2021.

The post Νέο υλικό από το Halo Infinite appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα