Gameplay από το Tormented Souls

Έχοντας αρκετά σημεία με πηγή έμπνευσης τα Silent Hill, Resident Evil και Alone in the Dark, το Tormented Souls υπόσχεται μια «μοντέρνα ματιά» στο genre των κλασικών, survival horror τίτλων, όταν κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά. Ο τίτλος είχε αρχικά ανακοινωθεί για Xbox One, PlayStation 4,

Nintendo Switch και PC τον Αύγουστο του 2020, με την PQube –Publisher του τίτλου- να επιβεβαιώνει πριν από λίγες ώρες, ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μόνο για τα next-gen συστήματα Xbox και PlayStation.

Αντί να έχει μια σταθερή κάμερα όπως το Resident Evil, το Tormented Souls θα διαθέτει μια κάμερα που θα ακολουθεί την πρωταγωνίστρια, την Caroline Walker, καθώς έχει κληθεί στη μικρή πόλη του Winterlake από κάποιες άγνωστες δυνάμεις. Σύντομα, θα βρεθεί να ψάχνει να βρει απαντήσεις και μια διέξοδο, ενώ θα αγωνίζεται για τη ζωή της, έχοντας ξυπνήσει γυμνή σε μια μπανιέρα, συνδεδεμένη με έναν παλιό ιατρικό εξοπλισμό.

Βρίσκοντας τον εαυτό της σε ένα παλιό αρχοντικό που μετατράπηκε σε νοσοκομείο, η Caroline θα βρει μπροστά αρκετούς γρίφους προς επίλυση, θα κλήθεί να κάνει σωστή διαχείριση των πόρων της, να αντιμετωπίσει σκοτεινά πλάσματα και να εξερευνήσει έναν άλλο μέρος σε μια διαφορετική χρονική περίοδο μέσω καθρεπτών.

Το Tormented Souls θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, PlayStation 5, Nintendo Switch και PC αργότερα μέσα στο 2021.

The post Gameplay από το Tormented Souls appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα