Καθαρά single player το νέο Dragon Age

Η Electronic Arts αποφάσισε να επιτρέψει στους προγραμματιστές της BioWare να αφαιρέσουν όλα τα multiplayer στοιχεία που είχαν προγραμματίσει να συμπεριλάβουν στον νέο τίτλο της σειρά Dragon Age, σύμφωνα με ένα άρθρο του Bloomberg.

Σύμφωνα με διάφορα “άτομα εξοικειωμένα με αυτό το θέμα”, το άρθρο αναφέρει

ότι στα αρχικά πλάνα του ο τίτλος θα ερχόταν με αρκετά multiplayer στοιχεία, αλλά τους τελευταίους μήνες πάρθηκε η απόφαση να μετατραπεί σε ένα καθαρό single player παιχνίδι. Ο λόγος που οδήγησε την εταιρεία στο να προχωρήσει σε μια τόσο “ακραία” αλλαγή στα πλάνα της είναι η επιτυχία που σημείωσε το Star Wars Jedi: Fallen Order – θυμίζουμε ότι κατάφερε να ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια παίκτες μέσα στους τέσσερις πρώτους μήνες από την κυκλοφορία του – και την αποτυχία του Anthem – ενός multiplayer τίτλου του οποίου η υποσχόμενη περαιτέρω ανάπτυξη – αναθεώρηση ακυρώθηκε πριν από λίγες ώρες.

Ο επόμενος Dragon Age τίτλος βρίσκεται σε ανάπτυξη από το 2015, αλλά το φθινόπωρο του 2017, αποφασίστηκε να ξεκινήσει η ανάπτυξη από την αρχή, σε μια προσπάθεια για μια μακροπρόθεσμη δημιουργία εσόδων, που οδήγησε στην αποχώρηση του creative director Mike Laidlaw, ο οποίος ίδρυσε την Yellow Brick Games, με την επίσημη ύπαρξη του, να ανακοινώνεται το 2018. Να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, ορισμένα μέλη της ηγετικής ομάδας της BioWare φέρεται να έκαναν προσπάθειες για να επιστρέψει το επόμενο Dragon Age πίσω σε single player μονοπάτια, το οποίο φαίνεται ότι κατάφεραν.

Δυστυχώς, μέχρι στιγμής, δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα κάποια ημερομηνία ή περίοδος κυκλοφορίας του επόμενου Dragon Age.

The post Καθαρά single player το νέο Dragon Age appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα