Νέο trailer για το Star Ocean: The Divine Force

Η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Star Ocean: The Divine Force, παρουσιάζοντας τον μυστηριώδη ρομποτικό σύντροφό μας D.U.M.A.

Το D.U.M.A. φαίνεται να είναι μηχανικό, αν και αναφέρεται στον εαυτό του ως μια μορφή ζωής, και συμμαχεί με τον Raymond και τους υπόλοιπους χαρακτήρες της “συντροφιάς” του στην περιπέτειά τους, παρόλο που οι προθέσεις του είναι ασαφείς. Το D.U.M.A. φαίνεται να συνδέεται στενά με την ιστορία της The Divine Force,

με πολλά μέρη να θέλουν να τον αιχμαλωτίσουν ή να τον καταστρέψουν, για δικούς τους σκοπούς.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, το D.U.M.A. θα βοηθά το party με τις Vanguard Assault ικανότητές του. Η βασική ικανότητα είναι το Flight, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πόλεις ή έξω στον κόσμο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει το Field Scan για να εξερευνήσει και να βρει μυστικά stash αντικειμένων, όπως Gems και άλλων. Αυτά τα Gems μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των ικανοτήτων του D.U.M.A.

Στις μ΄άχες οι Vanguard Assault ικανότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ανυψώσουμε τον χαρακτήρα μας, προτού συντριβεί σε έναν εχθρό ή σύμμαχο. Το εφέ θα αλλάζει ανάλογα με τον χαρακτήρα που το χρησιμοποιεί. Υπάρχουν πολλές περισσότερες χρήσεις του D.U.M.A. στη μάχη, και μπορείτε να δείτε μερικές ακόμη από αυτές στο trailer παρακάτω.

Το Star Ocean: The Divine Force έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC στις 27 Οκτωβρίου 2022.

The post Νέο trailer για το Star Ocean: The Divine Force appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα