Νέες αναφορές και στοιχεία για το Grand Theft Auto 6

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Bloomberg, Jason Schreier, το Grand Theft Auto 6 θα έχει τη δυνατότητα επιλογής ενός γυναικείου χαρακτήρα ως πρωταγωνιστή, για πρώτη φορά στη σειρά.

Οι νέες πληροφορίες σχετικά με το Grand Theft Auto 6 έρχονται ως μέρος μιας αναφοράς σχετικά με την πρόσφατη αλλαγή στην “κουλτούρα” της δημιουργού της σειράς Grand Theft Auto,

Rockstar. Να θυμίσουμε ότι λίγο πριν από την κυκλοφορία του Red Dead Redemption II, η Rockstar δέχτηκε πυρά όταν ο Dan Houser – συνιδρυτής- ισχυρίστηκε ότι το προσωπικό “έγραφε” 100 ώρες εργασίας σε εβδομαδιαία βάση, κάτι που οδήγησε τους ίδιους τους developers να μιλήσουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με το φαινόμενο του crunch work στη Rockstar.

Το Bloomberg αναφέρει ότι η Rockstar έχει προχωρήσει σε κάποιες σαρωτικές αλλαγές από τότε, μετατρέποντας τον εαυτό της ως έναν πιο συμπονετικό χώρο εργασίας, προσφέροντας υποστήριξη ψυχικής υγείας, ευελιξία και, κυρίως, μια υπόσχεση για μη απαραίτητες υπερωρίες.

Μαζί με αυτήν την αναφορά έρχονται επίσης μερικές νέες λεπτομέρειες για το τι να περιμένουμε από το Grand Theft Auto 6. Ο τίτλος φέρεται να προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο πρωταγωνιστών χαρακτήρων, ο ένας εκ των οποίων είναι μια Λατίνα, σε μια ιστορία εμπνευσμένη από τους διάσημους ληστές τραπεζών Bonnie και Clyde. Μια “παρενέργεια” των μειωμένων ωρών εργασίας ήταν το μειωμένο πεδίο εφαρμογής για το Grand Theft Auto 6, το οποίο κάποτε είχε προγραμματιστεί να λαμβάνει χώρα σε όλη τη Βόρεια και Νότια Αμερική.

Ωστόσο, ο κύριος χάρτης έχει κοπεί και θα είναι μια φανταστική εκδοχή του Μαϊάμι και των γύρω περιοχών του, προτείνοντας μια επιστροφή στο Vice City. Βέβαια, ο χάρτης θα εξακολουθεί να θεωρείται μεγάλος, ωστόσο, θα είναι και πιο πυκνός από τους προηγούμενους τίτλους της σειράς Grand Theft Auto λόγω της αύξησης των εσωτερικών τοποθεσιών. Η Rockstar σχεδιάζει επίσης να επεκτείνει το παιχνίδι με την πάροδο του χρόνου, προσθέτοντας νέες πόλεις και αποστολές σε τακτική βάση.

Τέλος, η αναφορά του Bloomberg κάνει λόγο ότι η Rockstar προσπαθεί να μην “αυτοχτυπηθεί” κάνοντας αστείες αναφορές για περιθωριοποιημένες ομάδες και υπάρχει μια ανησυχία μεταξύ των προγραμματιστών ότι είναι δύσκολο να σατιρίσουν ακόμη και τη σύγχρονη Αμερική, δεδομένων των πρόσφατων γεγονότων.

Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη αναφορά στο Bloomberg εδώ.

The post Νέες αναφορές και στοιχεία για το Grand Theft Auto 6 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα