Παράταση της προσφοράς της Sony για το Apple TV+

Την παράταση της προσφοράς της Sony για την δωρεάν δοκιμής της συνδρομητικής πλατφόρμας της Apple, το Apple TV+, μέχρι και τις 19 Οκτωβρίου 2022 ανακοίνωσε η εταιρία. Η εν λόγω προσφορά

έληγε κανονικά στις 22 Ιουλίου του 2022.

Έτσι, μας δίνεται η δυνατότητα να εξαργυρώσουμε την προσφορά από τώρα και μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2022, και να αρχίσουμε να βλέπουμε σειρές και ταινίες Apple Original. Μεταξύ αυτών τα: Ted Lasso, με πρωταγωνιστή τον Jason Sudeikis, το See με πρωταγωνιστές τους Jason Momoa και Dave Bautista, Ο θρύλος του Essex με τους Tom Hiddleston και Claire Danes, καθώς και τα Pachinko, Severance, Slow Horses, For All Mankind, Mythic Quest, Physical και άλλες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ένα λογαριασμό στο PS Network κι ένα Apple ID, προκειμένου να μπορέσουν να επωφεληθούν της προσφοράς στην τηλεοπτική συνδρομητική υπηρεσία της Apple.

Η προσφορά ενεργοποιείται αποκλειστικά και μόνο μέσω μιας κονσόλας της Sony, χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο application του Apple TV+. Η Sony δίνει την δυνατότητα για έξι μήνες εκτεταμένης δοκιμαστικής πρόσβασης στην υπηρεσία για κατόχους PS5 και τρεις μήνες για τους κατόχους PS4, ενώ και οι δύο προσφορές μπορούν να προστεθούν και να λειτουργούν κανονικά ταυτόχρονα για όσους έχουν και τις δύο κονσόλες της Sony ενεργές.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να ενεργοποιήσει τις προσφορές τόσο για το PS5 όσο και για το PS4.

Βρείτε το Apple TV+ app από την μπάρα αναζήτησης της κονσόλας PS5 ή στην κατηγορία «Όλες οι Εφαρμογές» στο Media home.Κατεβάστε το Apple TV+ app, ανοίξτε το και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.Πραγματοποιήστε είσοδο με το Apple ID σας ή δημιουργήστε ένα Apple ID, αν δεν έχετε ήδη.Απολαύστε την εκτεταμένη δοκιμαστική πρόσβαση στο Apple TV+.

The post Παράταση της προσφοράς της Sony για το Apple TV+ appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα