System software Beta για το PS5, με πολλές προσθήκες

Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω ενός εκτενούς άρθρου στο blog της, λεπτομέρειες για τη Beta του επόμενου System software για το PS5, του οποίου η κυκλοφορία ξεκινάει από τις 28 Ιουλίου 2022 σε επιλεγμένες χώρες.

Μέσα στη λίστα με τις προσθήκες που θα φέρει το νέο System

software update το οποίο θα δοκιμαστεί, υπάρχει και μια προσθήκη την οποία ζητούσε για καιρό μεγάλο μέρος της κοινότητας του PlayStation ειδικότερα όσοι χρησιμοποιούν monitors. Έτσι, θα δίνεται πλέον η δυνατότητα επιλογής για HDMI Video Output σε 1440p, κάτι το οποίο δεν υποστήριζε η κονσόλα της Sony μέχρι τώρα.

Μεταξύ άλλων νέες προσθήκες του update θα είναι και οι λίστες παιχνιδιών και προσθήκες επιλογών για τον ήχο σε headphones αλλά και πρόσθετες ενημερώσεις για να βελτιώσετε τις εμπειρίες σας στο παιχνίδι και να κάνετε τη σύνδεση με φίλους πιο εύκολη στο PS5.

20220623061556

Ακολουθεί παρακάτω αναλυτικότερα η λίστα με τις αλλαγές που θα έρθουν στην δοκιμαστική έκδοση του System Software του PS5. Υπενθυμίζουμε πως ορισμένες λειτουργίες που είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια της Beta ενδέχεται να μην μπουν στην τελική έκδοση ή ενδέχεται να εμφανιστούν με σημαντικές αλλαγές στη τελική τους μορφή.

Νέα Gameplay and Personalization Options

1440p HDMI Video OutputGamelistsΔυνατότητα για σύγκριση 3D ήχου και στερεοφωνικού ήχουΕυκολότερη πρόσβαση στα In-progress Activities

Νέα Social Features

Αίτημα για διαμοιρασμό της οθόνηςGame Notification στα οποία θα υπάρχει η δυνατότητα για γρήγορη συμμετοχήΔυνατότητα προβολής των Profiles των νέων φίλωνΔυνατότητα για Stickers και Voice Messages μέσω του Game Base

The post System software Beta για το PS5, με πολλές προσθήκες appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα