Νέο gameplay trailer για το The Evil Within 2

Υποστήριξη ανάλυσης 4Κ στο Xbox One X.

Πριν λίγες ώρες η Bethesda δημοσιοποίησε ένα νέο trailer για τον επερχόμενο horror τίτλο της The Evil Within 2, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους για Xbox One, PlayStation 4 κα υπολογιστές. Στο συγκεκριμένο

trailer γίνονται γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία του τίτλου ενώ προβάλλονται και κάποια gameplay πλάνα.

Στο άκρως ατμοσφαιρικό trailer πρωταγωνιστεί ο Sebastian Castellanos που προσπαθεί να σώσει την κόρη του Lilly. Ο Sebastian, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής και του πρώτου τίτλου της σειράς, στην προσπάθειά του να αποφύγει τους εχθρούς του, κρύβεται και κάνει χρήση ενός grenade launcher.

Παράλληλα η Bethesda ανακοίνωσε το The Last Chance Pack στο οποίο θα αποκτήσουν πρόσβαση όσοι προπαραγγείλουν τον τίτλο. Σε αυτό περιλαμβάνεται το Burst Handgun μαζί με Crafting και Medical Supplies. Τέλος, πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό μέσω της ιστοσελίδας της Microsoft ότι το The Evil Within 2 μαζί με τον άλλο τίτλο της εταιρίας, το Wolfenstein II: The New Colossus θα χρησιμοποιούν την επιπλέον ιπποδύναμη του Xbox One X και θα υποστηρίζουν ανάλυση 4K και την τεχνολογία HDR.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα