Ενδιαφέρον από τη Ubisoft στην επιτυχία του Player Unknown's Battlegrounds

Πιθανότητα μελλοντικών DLC της Ubisoft με βάση το gameplay του PUB.

Το Playerunknown's Battlegrounds είναι μια από τις νέες μεγάλες επιτυχίες της φετινής χρονιάς και βρίσκεται στην κορυφή του Steam, καθώς ο αριθμός ενεργών παιχτών βρίσκεται στα ύψη. Αναμενόμενη είναι λοιπόν και η προσοχή που κερδίζει ο τίτλος από μεγάλες εταιρίες, που έχουν στραμμένο το βλέμμα

τους στο παιχνίδι, ως μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους, αλλά και ως προς την κατεύθυνση που μπορούν να κινηθούν ώστε να κερδίσουν νέους καταναλωτές. Ο διευθύνων σύμβουλος της Ubisoft, Yves Guillemot, είναι ένας από αυτούς, καθώς αναφέρθηκε σήμερα στο ότι η εταιρία, παρακολουθεί το PUB με ενδιαφέρον, και αναμένεται να δοκιμάσει κάτι παρόμοιο κάποια στιγμή.

Απαντώντας σε μια ερώτηση σχετικά με την άνοδο του τίτλου, ο Guillemot, δήλωσε πως το παιχνίδι (Playerunknown's Battlegrounds), δεν αποτελεί κάποιου είδους απειλή απέναντι στην Ubisoft, και αντ' αυτού, παρουσιάζεται για τους ίδιους, σαν ευκαιρία. Συγκεκριμένα, το Rainbow Six Siege και άλλα shooter της Ubisoft εξακολουθούν να τα πηγαίνουν μια χαρά παρόλη την ξαφνική άνοδο του PUB και υπάρχει η πιθανότητα η Ubisoft να δημιουργήσει την δική της εκδοχή του τρόπου παιχνιδιού του Playerunknown's Battleground.

O Guillemot δήλωσε: "Το PUB κάνει φανταστική δουλειά. Το Rainbow Six συνεχίζει να μεγαλώνει και ο χρόνος που ξοδεύεται στο παιχνίδι να αυξάνεται, οπότε δεν είδαμε κανέναν ανταγωνισμό απο αυτό το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, βλέπουμε αυτό που κάνουν αυτοί οι τύποι, και αποτελεί έναν τύπο gameplay, που είναι πολύ ενδιαφέρων και που μπορεί να είναι κάτι που θα δείτε σε κάποιο απο τα DLC που θα δημιουργήσουμε για τα παιχνίδια μας στο μέλλον."

Παρόλο που αυτή η δήλωση δεν είναι κάποια καθαρά επίσημη ανακοίνωση, αποκαλύπτει ότι η Ubisoft θέλει ένα κομμάτι απο την πίτα που "έψησε με αγάπη" το Playerunknown's Battlegrounds, και ότι αυτό είναι αδιαμφισβήτητα ανάμεσα στα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας.

Αξίζει τέλος να σημειώσουμε πως το Battlegrounds πρόσφατα ξεπέρασε το Grand Theft Auto V σε συνολικούς ταυτόχρονους χρήστες, και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Xbox One αργότερα το 2017, χωρίς να υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμη.

pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα