Νέα στοιχεία για το Marvel’s Avengers

Gameplay και νέες λεπτομέρειες για τον τίτλο.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 24/6 το “War Table” stream της Crystal Dynamics για το άκρως αναμενόμενο νέο co-op action τίτλο της, Marvel’s Avengers, παρουσιάζοντας μια σειρά από νέο gameplay και λεπτομέρειες από αυτόν

Αρχικά να πούμε πως είχαμε την αποκάλυψη ότι ο M.O.D.O.K. θα αποτελεί τον κεντρικό ανταγωνιστή του παιχνιδιού, σε ένα storyline oπου οι παίκτες θα έχουν ως στόχο να μπορέσουν να “ξαναχτίσουν”

τους Avengers μετά τα καταστροφικά γεγονότα της «A-Day», ενώ βρίσκονται αντιμέτωποι με τις δυνάμεις της AIM (Advanced Idea Mechanics), μιας faction που αναζητά την εύρεση μιας θεραπείας για την «the inhuman disease», κάτι που σημαίνει στοχοποίηση ατόμων με υπερδυνάμεις. Ως εκ τούτου, εναπόκειται στους παίκτες να αποτρέψουν τα σχέδιά της και να σταματήσουν τον M.O.D.O.K. με κάθε μέσο.

Κατά τη διάρκεια του stream η Crystal Dynamics παρουσίασε μια single player mission με την ονομασία "Once An Avenger ..." στην οποία μπορείτε να παίξετε ως Thor έχοντας το πολιτικό του πρόσωπο του Donald Blake, στριφογυρίζοντας το Mjolnir και ρίχνοντας κεραυνούς και αστραπές. Οι δυνάμεις του Thor θα περιλαμβάνουν combo based επιθέσεις, ranged manual-targeting, ground pounds και έναν cyclone με την χρήση του Mjolnir.

Κάθε ένας από τους ήρωες του Marvel’s Avengers θα έχει τις δικές του μοναδικές Heroic κινήσεις, συμπεριλαμβανομένων των Assault, Support και Ultimate Moves, με τις Support Heroic Moves να ενισχύουν τα attributes τόσο του χαρακτήρα μας αλλά και των συμμάχων μας, ενώ τα Ultimates θα χρειάζονται κάποιο χρονικό διάστημα για να φορτίσουν, αλλά θα προσφέρουν δυνάμεις που θα μπορούν να "καθαρίσουν" την οθόνη, όπως το καταστροφικό Bifrost του Thor. Κατά την ενασχόλησή μας με τον τίτλο θα μπορούμε να κερδίσουμε Skill Points, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουμε νέες εκδόσεις των επιθέσεων αλλά και νέες κινήσεις.

Στη συνέχεια, θα υπάρχει μια πληθώρα από κομμάτια gear, gear perks και artifacts, με τα οποία θα μπορούμε να εξοπλίσουμε τους ήρωες, συμπεριλαμβανομένων εμβληματικών outfits από όλη την 80χρονη ιστορία της Marvel, όπως το Mr. Fixit suit του Hulk, την πανοπλία Original Sin του Iron Man ή το Stark Tech outfit και πολλά περισσότερα. Πολλά από αυτά θα μπορούν να ξεκλειδωθούν με την ολοκλήρωση αποστολών ή να αγοραστούν μέσω του in-game marketplace.

Κατά τη διάρκεια της ιστορίας, θα προσπαθήσουμε να ανοικοδομήσουμε την Resistance team που έχει δημιουργηθεί μετά την A-Day, στρατολογώντας μέλη της SHIELD που δεν έχουν λιποτακτήσει για τις δυνάμεις της AIM και συνεργαζόμενοι με factions σε άλλες αποστολές. Το helicarrier Chimera φαίνεται ότι θα έχει τον ρόλο ενός hub στο παιχνίδι και θα πρέπει επίσης να ξαναχτιστεί καθ 'όλη τη διάρκεια της περιπέτειας μας.

Οι Co-Op War Zone αποστολές θα είναι για 1-4 παίκτες, θα ξεκινούν μέσω του War Table στο helicarrier, και γίνονται matchmade μέσω του quinjet των Avengers, όπου θα μπορούμε επίσης να τροποποιήσουμε τα loadouts μας πριν από την αποστολή, συμπεριλαμβανομένων του gear, των ικανοτήτων, των emotes και της εμφάνισης μας ή θα μπορούμε να αλλάζουμε heroes.

Σε αλλά στιγμιότυπα που έπαιξαν κατά τη διάρκεια του War Table stream, περιλαμβάνουν τον Hulk που συγκρούεται με τον Abomination, τον Tony Stark να καλεί την πανοπλία του Hulkbuster, τους Team Finishers και την επιβεβαίωση ότι το παιχνίδι θα λάβει δωρεάν περιεχόμενο και νέους χαρακτήρες μετά την κυκλοφορία. Να σημειώσουμε ότι «σύντομα» θα έχουμε το επόμενο Marvel's Avengers War Table stream με πληροφορίες για έναν νέο ήρωα, την επερχόμενη beta και πολλά άλλα.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Marvel’s Avengers βλέποντας το Marvel's Avengers War Table stream ή μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποια ξεχωριστά trailer παρακάτω.

Το Marvel's Avengers αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 4 Σεπτεμβρίου, ενώ θα έρθει και στα Xbox Series X (με υποστήριξη Smart Delivery) και PlayStation 5 σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

pcps4xbox onePS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα