Νέες πληροφορίες για το Dying Light 2 Stay Human

Η Techland, καθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία κυκλοφορίας του Dying Light 2: Stay Human, επιβεβαίωσε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το co-op κομμάτι του, σημειώνοντας ότι η cross-platform και cross-generation co-op εμπειρία δεν θα είναι διαθέσιμη για τις κονσόλες κατά την κυκλοφορία του. Αλλά με προγραμματισμένο περιεχόμενο πέντε ετών μετά την κυκλοφορία, πιθανώς οι δυο παραπάνω δυνατότητες να γίνουν διαθέσιμες κάποια στιγμή στο μέλλον.

Να θυμίσουμε ότι το co-op του Dying

Light 2 υποστηρίζει έως και τέσσερις παίκτες, με την Techland να επιβεβαιώνει επίσης ότι ολόκληρο το παιχνίδι θα μπορεί να παιχτεί σε co-op από την αρχή μέχρι το τέλος. Παίκτες που τυχόν επισκέπτονται το παιχνίδι ενός host ως session guests θα διατηρούν αντικείμενα και εξέλιξη, με τις σημαντικές επιλογές που πρέπει να παρθούν κατά τη διάρκεια της ιστορίας να τίθενται σε ψηφοφορία μεταξύ των παικτών, με τον host να έχει την τελική απόφαση.

Τέλος, η δημιουργός ανακοίνωσε επίσης ότι το Dying Light 2: Stay Human θα υποστηρίζει Smart Delivery για τα Xbox Series X/S και Xbox One κατά την κυκλοφορία του, εξαλείφοντας τους φόβους ότι ο τίτλος μπορεί να κυκλοφορήσει ως δύο ξεχωριστές εκδόσεις.

Το Dying Light 2: Stay Human αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και Nintendo Switch (μέσω cloud) στις 4 Φεβρουαρίου 2022.

The post Νέες πληροφορίες για το Dying Light 2 Stay Human appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα