Το χόλιγουντ εισέρχεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το 2024

Ένα νέο τμήμα, που θα φιλοξενεί ένα ολόκληρο κινηματογραφικό στούντιο αναμένεται να προσαρτηθεί στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024.

Πίσω από το εγχείρημα βρίσκεται η Space Entertainment Enterprise (SEE), η οποία είναι και συμπαραγωγός μίας ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Tom Cruise, και που κατά μέρος αναμένεται να γυριστεί στο διάστημα.

Όταν προσαρτηθεί στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

και ξεκινήσει τη λειτουργία του, το SEE-1, αναμένεται να αναλάβει διάφορες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, μουσικές εκδηλώσεις ή ακόμα και ορισμένα σπορ, που αναμένεται να κινηματογραφηθούν ή να μεταδοθούν ζωντανά σύμφωνα με την ιστοσελίδα Variety.

Την κατασκευή του SEE-1 θα αναλάβει η εταιρεία Axiom Space, η οποία πριν από δύο χρόνια υπέγραψε σύμβαση με τη NASA για την κατασκευή του πρώτου εμπορικού διαστημικού τμήματος του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού. Αν όλα πάνε καλά, τότε το SEE-1 θα προσαρτηθεί στο τμήμα που θα κατασκευάσει η Axiom Space στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. O Axiom Station αναμένεται να διαχωριστεί από τον Διαστημικό Σταθμό, μαζί με το τμήμα SEE-1, μέσα στο 2028.

Η Space Entertainment Enterprise (SEE) δεν έχει επί του παρόντος ανακοινώσει το κόστος της διαστημικής εγκατάστασης SEE-1, ωστόσο γνωρίζουμε ότι βρίσκεται σε αναζήτηση χρηματοδότησης.

Πέρυσι ένα Ρωσικό πλήρωμα «γύρισε» τη πρώτη μεγάλου μήκους ταινία στο διάστημα, κάτι που ήθελε να καταφέρει πρώτος ο Tom Cruise μαζί με τον σκηνοθέτη Doug Liman. Η ταινία που γυρίστηκε από τους Ρώσους έχει την ονομασία The Challenge και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στις κινηματογραφικές αίθουσες φέτος. Ο Tom Cruise μαζί με τον Doug Liman αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στον Διεθνή Διαστημικό σταθμό στα τέλη της φετινής χρονιάς. 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα