Panasonic: Παρουσίασε VR γυαλιά με HDR και steampunk σχεδιασμό [CES 2020]

Techblog.gr

Πολλοί θεωρούν ότι το 2020 θα είναι η χρονιά της εικονικής πραγματικότητας και όχι άδικα. Στην έκθεση CES 2020, είδαμε αρκετά σχετικά προϊόντα μεταξύ των οποίων και τα νέα VR γυαλιά της Panasonic.

Όλα όσα γνωρίζουμε

Η Panasonic ισχυρίζεται ότι τα συγκεκριμένα UHD VR γυαλιά είναι τα πρώτα στον κόσμο που υποστηρίζουν HDR.

Στο εσωτερικό των VR γυαλιών θα βρούμε ένα οπτικό module κατασκευασμένο από τις Kopin, 3M και Panasonic, το οποίο επιτρέπει την απεικόνιση εικόνων χωρίς παραμορφώσεις.

Τα τρία βασικά στοιχεία του VR σετ είναι το micro OLED panel το οποίο ανέπτυξαν η Kopin μαζί με την Panasonic, ο πρωτότυπος δυναμικός driver για τον ήχο, και το οπτικό module που προαναφέραμε.

Σε επίπεδο σχεδιασμού, η εταιρεία έχει δώσει στα VR γυαλιά ένα αρκετά steampunk design το οποίο, σύμφωνα με την ίδια, της επέτρεψε να μειώσει το συνολικό βάρος. Ο σχεδιασμός τους είναι τόσο λεπτός που θα μπορούσαμε να τα παρομοιάσουμε με κάποια μάσκα κλασικού μηχανόβιου που τρέχει στις ερήμους της Νεβάδα.

Η εταιρεία δεν αναφέρθηκε σε τιμολόγηση, ούτε σε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας. Είναι πολύ πιθανό αυτά τα εντυπωσιακά steampunk VR γυαλιά να μην βγουν ποτέ στην αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα