Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών - 30/11

Darksiders 3, Ride 3, Batman Arkham Collection κ.α.

Ρίχνοντας την αυλαία του, ο Νοέμβριος του 2018 φέρνει μια πλειάδα από νέες κυκλοφορίες, με κάποιες εξ αυτών να έχουν ενδιαφέρον. Ως πιο σημαντικό, πραγματικά νέο, παιχνίδι της εβδομάδας θα χαρακτηρίζαμε το Darksiders 3 των THQ Nordic και Gunfire Games.

To Darksiders 3, όπως έγραψε και ο Οδυσσέας Γιαννιώτης στο review μας, είναι ένα παιχνίδι που πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα της εποχής, παραδοσιακό, χωρίς microtransactions και άλλα τέτοια στοιχεία, που συνεχίζει αξιοπρεπώς την ιστορία των War και Death από τα Darksiders και Darksiders 2. Στη συνέχεια έχουμε μια συλλογή που έγινε διαθέσιμη αμέσως μόλις ανακοινώθηκε. Ο λόγος για τη Batman Arkahm Collection, που περιλαμβάνει τα Arkham Asylum, Arkham City και Arkham Knight, με όλο το επιπρόσθετο περιεχόμενό τους, για PS4 και Xbox One.

Από τις υπόλοιπες κυκλοφορίες της εβδομάδας θα ξεχωρίζαμε την επιστροφή του Asterix & Obelix XXL 2, ως remaster, στα PS4, Switch, Xbox One και PC, το πακέτο This War of Mine Complete για το Switch και το RIDE 3, το νέο racing παιχνίδι της ιταλικής Milestone. Α, ναι. Έχουμε και το Artifact, το πρώτο καινούργιο παιχνίδι της Valve εδώ και χρόνια. Δεν το έχουμε δοκιμάσει, δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να περιμένουμε το Half-Life 3.

Περισσότερα για τις νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας 26 με 30/11 θα βρείτε στην ακόλουθη λίστα και στο video που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου, με σχολιασμό από τον Σάββα Καζαντζίδη και τον υπογράφοντα.

Οι σημαντικότερες νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

AFFECTED: The Manor - PS4Spintires: MudRunner - American Wilds - SwitchBatman Arkham Collection - PS4, Xbox OneDarksiders 3 - PS4, PC, Xbox OneIn Death - PS4Football Manager 2019 - SwitchThis War of Mine: Complete Collection - SwitchArtifact - PCR-Type Dimensions - PC, SwitchRollerCoaster Tycoon Adventures - SwitchAsterix & Obelix XXL 2 - PS4, PC, Xbox One, SwitchAbzu - SwitchARK: Survival Evolved - SwitchRIDE 3 - PS4, PC, Xbox OneSecret Files: Tunguska - Switch

Keywords
Τυχαία Θέματα