Ανακοινώθηκε το AVICII Invector

Με τμήμα των εσόδων του να πηγαίνουν σε οργανισμούς για την ψυχική υγεία.

Η Hello There Games ανακοίνωσε το AVICII Invector, μια αναβαθμισμένη έκδοση του Invector που είχε κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 - ένα sci-fi rhythm τίτλο που είχε αναπτυχθεί ως συνεργασία μεταξύ του developer και του DJ AVICII.

Ο πρωτότυπος τίτλος είχε κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2017

για το PlayStation 4 και βρισκόταν σε ανάπτυξη για πάνω από δύο χρόνια από την Hello There Games και τον DJ Tim Bergling, γνωστό ως AVICII. Ο μουσικός δυστυχώς απεβίωσε στις 20 Απριλίου 2018 και η Hello There Games συνεργάστηκε στενά με τον πατέρα του μουσικού και με διάφορους οργανισμούς για την ψυχική υγεία, για να δημιουργήσει μια αναβαθμισμένη έκδοση του τίτλου, γνωστή ως AVICII Invector.

Η εν λόγω αναβαθμισμένη έκδοση του τίτλου θα περιλαμβάνει 25 κομμάτια EDM από τον AVICII και έναν ολοκαίνουργιο κόσμο και θα γίνει διαθέσιμη για όλες τις πλατφόρμες για πρώτη φορά. Τμήματα των εσόδων του παιχνιδιού θα δοθούν στο Ίδρυμα Tim Bergling, το οποίο ιδρύθηκε από την οικογένεια του Tim μετά το θάνατό του, για να υποστηρίξει την αναγνώριση της αυτοκτονίας ως παγκόσμια έκτακτη κατάσταση για την υγεία, και στην υποστήριξη μη κερδοσκοπικών οργανισμών.

Το AVICII Invector θα γίνει διαθέσιμο στα Xbox One, Nintendo Switch και PC, ενώ για το PlayStation 4 θα υπάρξει ένα update για την αρχική έκδοση του Invector.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα