Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών - 11/1

Tales of Vesperia, New Super Mario Bros. U Deluxe κ.α.

Με... φόρα μπαίνει το 2019 σε ό,τι αφορά τις νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών. Και αυτό μπορεί να αιτιολογηθεί εύκολα, απλά ρίχνοντας μια ματιά στη λίστα με τα νέα παιχνίδια που γίνονται διαθέσιμα την τρέχουσα, αλλά και την επόμενη εβδομάδα -και δεν θα ξεκινήσουμε καν την αναφορά αυτών που έρχονται στα τέλη του μήνα αλλά

και τον Φεβρουάριο (Resident Evil 2, Kingdom Hearts 3, Anthem, Metro Exodus κ.ο.κ.). Έτσι, την πρώτη "κανονική" εβδομάδα του Ιανουαρίου έχουμε τρεις μεγάλες κυκλοφορίες, οι οποίες έχουν μεν να κάνουν με παλιότερα παιχνίδια που έρχονται σε νέα, "γυαλισμένη" έκδοση, αλλά που δεν παύουν να αποτελούν σπουδαίες προτάσεις στην κατηγορία τους. Ο λόγος για τα Tales of Vesperia: Definitive Edition (που, κατά την άποψή μας, είναι μια από τις πιο σημαντικές κυκλοφορίες του μήνα), New Super Mario Bros. U Deluxe και Hitman HD Enhanced Collection.

Σε αυτό το άρθρο -λόγω του ότι την επόμενη εβδομάδα θα λείπουμε σε ταξίδι για να δούμε ένα νέο παιχνίδι της Ubisoft και δεν θα μπορέσουμε να ετοιμάσουμε νέο επεισόδιο για τη συγκεκριμένη στήλη, θα "κλέψουμε" λίγο και θα συμπεριλάβουμε παιχνίδια που θα γίνουν διαθέσιμα μέχρι και την Παρασκευή 18/1. Για την επόμενη εβδομάδα, λοιπόν, θα πρέπει να ετοιμάζεστε για τα Onimusha Warlords, το κλασικό hack and slash/ action-adventure από την εποχή του PS2 που επιστρέφει "φρεσκαρισμένο, το Ace Combat 7, που επιτέλους κυκλοφορεί έπειτα από πολλές καθυστερήσεις, το 3ο επεισόδιο από την τελευταία σεζόν The Walking Dead της Telltale και, τέλος, το side scrolling/ action Travis Strikes Again.

Αναλυτικό σχολιασμό των σημαντικότερων -πάντα κατά τη δική μας άποψη- κυκλοφοριών για την τρέχουσα και την επόμενη εβδομάδα, θα βρείτε στο video που συνοδεύει αυτό το άρθρο.

Οι σημαντικότερες νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών μέχρι και την Παρασκευή 18/11

ACA NeoGeo Ragnagard - SwitchSega Ages: Outrun - SwitchAbsolver: Downfall - Xbox OneApokalipsis - SwitchNew Super Mario Bros. U Deluxe - SwitchHitman HD Enhanced Collection - PS4, Xbox OneTales of Vesperia: Definitive Edition - PS4, Xbox One, SwitchThe Walking Dead: Final Season - PS4, Xbox One, PCMy Time at Portia - PCThe Grand Tour Game - PS4, Xbox OneOnimusha Warlords - PS4, PCAce Combat 7: Skies Unknown - PS4, Xbox One, PCKingdom Hearts VΡ Experience - PS4Travis Strikes Again: No More Heroes - SwitchGuacamelee! 2 - Xbox One

Keywords
Τυχαία Θέματα