Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Yoshi's Crafted World

Διαθέσιμο και το trailer με την εισαγωγή του παιχνιδιού.

Η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα ένα story trailer από το επερχόμενο παιχνίδι της με πρωταγωνιστή τον Yoshi, τον αξιολάτρευτο δεινόσαυρο από τη σειρά παιχνιδιών Super Mario, το οποίο δίνει μια πρώτη γεύση από την υπόθεση και τον τελικό οπτικό τομέα του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Το Yoshi's Crafted World

βρίσκει τον Yoshi και την παρέα του να προσπαθούν να συγκεντρώσουν τα κομμάτια ενός θρυλικού διαμαντιού με τη δύναμη να ικανοποιεί οποιαδήποτε ευχή, ύστερα από την αποτυχημένη προσπάθεια των Kamek και Bowser Jr. να το κλέψουν για τους δικούς τους, μοχθηρούς σκοπούς. Ο Yoshi θα πρέπει να ταξιδέψει σε διάφορα επίπεδα, η κατασκευή των οποίων εμπνέεται από αντικείμενα που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή χρήση -όπως χαρτόνια- τρώγοντας εχθρούς, λύνοντας γρίφους και βρίσκοντας κρυμμένους θησαυρούς. Για πρώτη φορά, μάλιστα, σε παιχνίδι της σειράς, οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν ένα επίπεδο αντεστραμμένο, αποκτώντας νέες προοπτικές θέασης κάθε επιπέδου και ανακαλύπτοντας περισσότερα κρυμμένα στοιχεία, ενώ, αν το επιθυμούν, μπορούν να παίξουν με έναν δεύτερο παίκτη σε τοπικό, συνεργατικό παιχνίδι.

Το Yoshi's Crafted World αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα