Νέες αφίξεις στο ρόστερ του Marvel vs. Capcom: Infinite

Επίσημη ανακοίνωση των Jedah, Dormammu, Firebrand και Ghost Rider.

Η Capcom ανακοίνωσε επίσημα την προσθήκη τεσσάρων νέων χαρακτήρων στο ήδη μεγάλο ροστερ μαχητών νέου fighting τιτλου της, Marvel vs. Capcom: Infinite.

Συγκεκριμένα, έχουμε την προσθήκη του Dormammu (villain και αντίπαλο του Doctor Strange), της Jedah (από το παιχνίδι Darkstalkers), του Firebrand (από το παιχνίδι Ghost 'n Goblins) και του πολύ γνωστού χαρακτήρα της Marvel, Ghostrider.

Με την προσθήκη των τεσσάρων νέων χαρακτήρων στο ρόστερ που θα είναι διαθέσιμοι στην κυκλοφορία του, το σύνολο θα αριθμεί 30 μαχητές, με ακόμα περισσότερους χαρακτήρες να γίνονται γνωστοί αργότερα.

Επίσης, η Capcom επιβεβαίωσε κάποια από τα διαθέσιμα modes που θα υπάρχουν στο παιχνίδι, ανάμεσα στα οποία θα περιλαμβάνονται τα Story, Arcade, Mission modem Training, Versus mode (ενάντια τόσο σε άλλο παίκτη όσο και στην CPU) και το Collection. Όσον αφορά το online κομμάτι του τίτλου, θα υπάρχουν τα Ranked Match, Casual Match, Beginners League, ένα Lobby 8 παικτών, Leaderboards και πολλά άλλα.

Το Marvel vs. Capcom: Infinite θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 19 Σεπτεμβρίου, ενώ παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα trailer για τους νέους χαρακτήρες που ανακοινωθήκαν.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα