Τον Οκτώβριο ο νέος τίτλος της σειράς Layton

Πολλά puzzles και μια νέα πρωταγωνίστρια.

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Nintendo, η πιο πρόσφατη περιπέτεια της adventure, puzzle-solving σειράς Layton, αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτόν τον Οκτώβριο για τις κονσόλες της οικογένειας Nintendo 3DS.

To LAYTON’S MYSTERY JOURNEY™: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy ακολουθεί το ίδιο ύφος εικαστικών και gameplay με αυτά των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς, με τους παίκτες να πρέπει να λύσουν διάφορους γρίφους με σκοπό να προχωρήσουν παρακάτω στην ιστορία. Το παιχνίδι περιλαμβάνει μια ολοκαίνουρια ιστορία με πρωταγωνίστρια την Katrielle, την κόρη του καθηγητή Hershel Layton, ο οποίος έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Η ηρωίδα, αφού ιδρύει το Layton Detective Agency στην πάροδο Chancer, αναλαμβάνει να ακολουθήσει διάφορα ίχνη που θα την οδηγήσουν κατευθείαν στο μυστήριο της Συνωμοσίας των Εκατομμυριούχων. Σε αυτήν την περιπέτεια η Katrielle θα πλαισιώνεται από δύο νέους βοηθούς - τον Ernest Greeves, φοιτητή του πανεπιστημίου Gressenheller και τον Sherl, έναν σκύλο που μιλάει και που θα ανταμώσει την Katrielle πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Επιπλέον, το παιχνίδι περιέχει τον μεγαλύτερο αριθμό piuzzles που έγινε ποτέ διαθέσιμος για τίτλος της σειράς, ενώ οι παίκτες θα μπορούν καθημερινά να λαμβάνουν ένα νέο puzzle μέσω Ίντερνετ.

Το LAYTON’S MYSTERY JOURNEY™: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy θα κυκλοφορήσει για το Nintendo 3DS στις 6 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, ενώ μια έκδοση του παιχνιδιού είναι ήδη διαθέσιμη για iOS και Android συσκευές.Τέλος, μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του παιχνιδιού στον player που ακολουθεί.

3ds
Keywords
Τυχαία Θέματα