Το σύστημα μάχης του Assassin's Creed Origins

Αποκαλύπτεται μέσα από ένα νέο βίντεο.

Πριν λίγες ώρες η Ubisoft δημοσιοποίησε ένα νέο βίντεο, στο οποίο ο Game Director του Assassin's Creed Origins, Ashraf Ismail, επεξηγεί πως λειτουργεί το σύστημα μάχης του τίτλου. Η μεγαλύτερη αλλαγή στο νέο μέλος της σειράς Assassin's Creed, είναι ότι πλέον υπάρχει ένα hitbox σύστημα, κάτι που σημαίνει ότι η απόσταση, η ταχύτητα των χτυπημάτων και το σημείο του

αντιπάλου που έρχεται σε επαφή με το όπλο έχουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση της μάχης.

Το σύστημα μάχης του Origins περιλαμβάνει τόσο light όσο και heavy επιθέσεις ενώ ο παίκτης θα έχει στη διάθεσή του -πέρα από τις γροθιές του- μεγάλο αριθμό διαφορετικών όπλων, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται διπλά ξίφη, αρκετά διαφορετικά τόξα, βαριά τσεκούρια, δόρατα και απελατίκια. Επιπλέον αρκετά όπλα έχουν ιδιαίτερες ικανότητες και χαρακτηριστικά όπως fire και poison damage.

Σύμφωνα με τον Ashraf, η ομάδα είχε ως στόχο την αύξηση της δυσκολίας στις μονομαχίες και ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που ο παίκτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με περισσότερους από έναν εχθρούς. Για να τους αντιμετωπίσει ο παίκτης θα μπορεί να εναλλάσσει γρήγορα το τόξο του με ένα melee όπλο και το αντίστροφο, χωρίς να διακόπτεται η ροή της μάχης, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να κάνει dodge, parry και να μπλοκάρει τις επιθέσεις των αντιπάλων του. Παράλληλα ο παίκτης θα έχει στη διάθεσή του ενα μετρητή αδρεναλίνης, το γέμισμα του οποίου θα του επιτρέπει να εξαπολύει δυνατότερες επιθέσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και το σύστημα χειρισμού φαίνεται να έχει αλλάξει ριζικά, στο παρελθόν είχε γίνει γνωστό πως οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν το κλασικό σύστημα χειρισμού του χαρακτήρα όπως αυτό ήταν στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.

Όσοι φίλοι της σειράς ανυπομονούν για το ταξίδι στην Αίγυπτο, θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τις 27 Οκτωβρίου, μέρα που το Assassin's Creed Origins θα γίνει διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και υπολογιστές.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα