Τον Μαρτιο η κυκλοφορία του Yakuza 6: The Song of Life

Έρχεται μαζί με μία ιδιαίτερη συλλεκτική έκδοση.

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες η Sega, το επόμενο μέλος της σειράς Yakuza αναμένεται να κυκλοφορήσει στις δυτικές αγορές στις 20 Μαρτίου του 2018, αποκλειστικά για PlayStation 4. To Yakuza 6: The Song of Life θα είναι το τέλος της περιπέτειας του πρωταγωνιστή της σειράς,

Kazuma Ryu, και η άφιξή του στη Δύση είχε ανακοινωθεί στα πλαίσια του PlayStation Experience 2016. Το κεφάλαιο της ιστορίας του Ryu θα είναι ιδιαίτερα δραματικό -και γεμάτο δράση- αφού ο πρωταγωνιστής θα έρθει αντιμέτωπος με αποκαλύψεις για άτομα που βρίσκονταν κοντά του και θα διαπιστώσει μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος για την οικογένεια του.

Παράλληλα η Sega ανακοίνωσε ότι όσοι αγοράσουν έγκαιρα την απλή έκδοσή του τίτλου, η οποία θα πωλείται στη τιμή των €59.99, θα λάβουν την "Launch Edition" η οποία θα περιλαμβάνει ένα συλλεκτικό artbook με σκληρό εξώφυλλο, ενώ ταυτόχρονα θα κυκλοφορήσει και μία συλλεκτική έκδοση με το όνομα "After Hours Premium Edition". Αυτή θα πωλείται στην τιμή των €89.99 και, εκτός από ένα ειδικά διαμορφωμένο κουτί και ένα artbook, θα περιλαμβάνει 2 ποτήρια (280ml), 2 coasters και 2 "παγάκια" με το σύμβολο "kiwami" ώστε ο κάτοχος της να νιώθει ως πραγματικός Ruy όταν απολαμβάνει το ποτό του.

Μέσα στον παρακάτω player βρίσκεται το gameplay trailer του τίτλου.

ps4 Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα