Δεν πωλείται πλέον η Warner Bros. Interactive Entertainment

Συνεχίζει να αποτελεί μέλος του WarnerMedia Group.

Μια ενημέρωση που ήρθε από την WarnerMedia Group αναφέρει ότι η Warner Bros. Interactive Entertainment (γνωστή και ως WB Games) δεν θα πουληθεί.

Συγκεκριμένα, σε ένα organization update, ο Διευθύνων Σύμβουλος της WarnerMedia, Jason Kilar, δήλωσε ότι "η Warner Bros. Interactive

παραμένει μέρος των Studios και Networks του ομίλου" και ότι μαζί με τα Global Brands & Franchise Team, Kids, Young Adults and Classics, θα "επικεντρωθούν στην προσέλκυση fans στα brand names και franchise μέσω παιχνιδιών και άλλων διαδραστικών εμπειριών."

Να θυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είχαμε αρκετές υποθέσεις καθώς η μητρική εταιρεία της Warner Bros. η AT&T φερόταν να έχει θέσει το τμήμα παιχνιδιών της WB προς πώληση για να μπορέσει να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των οικονομικών της. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι ανάμεσα στους πιθανούς μνηστήρες για την αγορά, είχαν αναφερθεί η EA και ότι ακόμη και το Xbox εξέταζε μια εξαγορά για να προσθέσει studio ανάπτυξης όπως η Rocksteady και η NetherRealm στα first party studio της.

Keywords
Τυχαία Θέματα