Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077

Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.

Με αφορμή την διάθεση της δεύτερης ψηφιακής της παρουσίασης με τίτλο Night City Wire, η CD Projekt αποκάλυψε περισσότερα χαρακτηριστικά για τον επερχόμενο τίτλο της, το Cyberpunk 2077, επιτρέποντας στους παίκτες να ανακαλύψουν τις πολλές ιστορίες προέλευσης που μπορούν να επιλέξουν οι παίκτες, αλλά και τη διαθεσιμότητα μιας σειράς καταστρεπτικών όπλων που θα

μπορούν να αποκτηθούν κατά τη διάρκεια του τίτλου.

Όταν οι παίκτες ξεκινούν ένα νέο παιχνίδι στο Cyberpunk 2077, καλούνται να επιλέξουν ένα από τα τρία Μονοπάτια Ζωής (Lifepaths). Ο κάθε παίκτης μπορεί να γίνει Νομάς (Nomad), Χαμίνι (Street Kid) ή Corpos. Ανάλογα με την επιλογή που γίνεται, η εκδοχή του V, του πρωταγωνιστή του τίτλου, θα έχει μια διαφορετική ιστορία προέλευσης. Αυτό, φυσικά, δεν αναμένεται να επηρεάσει μόνο την αρχή του παιχνιδιού, καθώς οι επιλογές του κάθε παίκτη κατά τη διάρκεια της ιστορίας θα είναι διαφορετικές, ανάλογα με το επιλεγμένο Μονοπάτι της Ζωής. Για παράδειγμα, ο V που προέρχεται από το Μονοπάτι των Corpo, θα μπορεί να καταλάβει καλύτερα τα υψηλά ιστάμενα μέλη του επιχειρηματικού κόσμου, επιτρέποντάς του να επικοινωνήσει πιο εύκολα με έναν επικίνδυνο χαρακτήρα σε μια αποστολή, ενώ ένας V-Χαμίνι γνωρίζει καλύτερα τις "παράνομες ουσίες", που σημαίνει πως μπορεί να ισχυροποιήσει τη σχέση του με άτομα που έχουν τα ίδια...ενδιαφέροντα.

Ο Pawel Kapala, Senior Gameplay Designer της CD Projekt Red, εξήγησε στη συνέχεια τα διαφορετικά είδη όπλων που απαντώνται στο παιχνίδι. Τεχνολογικά όπλα μπορούν να διαπεράσουν τους τοίχους αλλά και τις κρυψώνες, ενώ όπλα Δύναμης μπορούν να βάλλουν ενάντια στο στόχο τους με τέτοια δύναμη, που επιτρέπει στις βολές να αναπηδήσουν σε επιφάνειες, ακόμα και στο πάτωμα. Τα Έξυπνα όπλα φαντάζουν πανέμορφα, μετατρέποντας κάθε σφαίρα σε μια μικρή οβίδα αναζήτησης θερμότητας, η οποία μπορεί να στρίψει σε γωνίες, ή ακόμα και να καταδιώξει εχθρούς που επιχειρούν να δραπετεύσουν. Όπλα άμεσης συμπλοκής, όπως η Thermal Katana, μπορούν να γρονθοκοπήσουν τον αντίπαλο σε κοντινή απόσταση, ενώ το Cyberware μετατρέπει τα χέρια μας σε θανατηφόρες μηχανές, όπως τo κανόνι χεριού που βασίζεται στον Οδυσσέα Κλο, ή τη Δαγκάνα των Μαντωδών (Mantis Claw), που παρουσιάστηκε στο πρώτο trailer του Cyberpunk 2077.

Ακολουθούν τα βίντεο που εξηγούν πιο αναλυτικά τα Μονοπάτια της Ζωής, αλλά και τα όπλα που θα συναντήσουμε εντός του παιχνιδιού. Να υπενθυμίσουμε πως το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One, και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 19 Νοεμβρίου. Μια έκδοση για το Google Stadia, το Xbox Series X και το PlayStation 5 αναμένεται να γίνει διαθέσιμη εντός της χρονιάς, ενώ οι παίκτες που θα προμηθευτούν το παιχνίδι σε κονσόλες της τρέχουσας γενιάς και αποκτήσουν το Xbox Seires X ή το PlayStation 5, θα μπορούν να αναβαθμίσουν δωρεάν την έκδοσή τους, αποκτώντας πρόσβαση σε όλο το συμβατό με τη νέα γενιά περιεχόμενο.

pcps4xbox onestadiaPS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα