Μεγάλη καθυστέρηση για το Halo Infinite, χάνει το launch του Xbox Series X

Με το gameplay του Halo Infinite να παρουσιάζεται στη διάρκεια του Xbox Games Showcase, πολλοί οπαδοί της σειράς δεν έμειναν ευχαριστημένοι. Αν και ως gameplay φαινόταν πως κρατάει τις αξίες των προκατόχων του, στον οπτικό τομέα απλά δεν έπεισε ως παιχνίδι νέας γενιάς, ενώ ακόμα και μεγάλες εταιρείες μπήκαν στο troll του παιχνιδιού.

Ως αποτέλεσμα, η 343 Industries έπρεπε να πάρει μία δύσκολη απόφαση. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Halo

στο Twitter, το studio μας ενημερώνει πως ο τίτλος θα καθυστερήσει. Μάλιστα, δεν έχουμε πλέον κάποια επίσημη ημερομηνία, απλά ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Το studio υποστηρίζει πως αυτή η αλλαγή έχει να κάνει το γεγονός ότι θέλουν να προσφέρουν μία εμπειρία Halo που ανταποκρίνεται στο δικό τους όραμα.

Βέβαια, το studio υποστηρίζει πως ο υπαίτιος για την αναβολή είναι η πανδημία του COVID-19, η οποία τους έχει επηρεάσει και δε μπορούν να πετύχουν το αποτέλεσμα που οι ίδιοι θέλουν. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την απάντηση που πήραμε ότι το gameplay που είδαμε στο event ήταν απλά μία παλιά build που θα βελτιωθεί μέχρι την κυκλοφορία του Xbox Series X. Πλέον, αφού χάνει και το launch της νέας κονσόλας, περιμένουμε να δούμε ένα παιχνίδι που όντως θα φαίνεται next-gen.

Keywords
Τυχαία Θέματα