Στον "πάγο" μπαίνει το Divinity: Fallen Heroes

Προτεραιότητα στο Baldur's Gate 3.

Η Larian Studios, η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του Divinity: Fallen Heroes, ανακοίνωσε μέσα από το επίσημο forum της πως ο συγκεκριμένος τίτλος τίθεται σε "κατάσταση αναμονής" ως προς την ανάπτυξή του, έπειτα από περισσότερο από ένα χρόνο ενασχόλησης με το project,

σε συνεργασία με την Logic Artists. Η ίδια, πρόκειται να συγκεντρωθεί σε ένα δικό της IP, ενώ ταυτόχρονα η Larian Studios σκοπεύει να εστιάσει πλήρως στην ανάπτυξη του Baldur's Gate 3, υπόσχοντας πως θα έχουμε νεότερα, σύντομα.

H Larian αναφέρει: "Όλοι γνωρίζουμε πως ένας τέτοιος τίτλος όπως το Fallen Heroes απαιτεί κατά πολύ περισσότερο χρόνο ανάπτυξης και πόρους γενικότερα, από όσα μπορούμε να προσφέρουμε αυτή τη στιγμή. Ζητάμε συγγνώμη από όλους τους φανς που θα πρέπει να περιμένουν για ένα απροσδιόριστο χρονικό διάστημα".

Από την άλλη πλευρά, η Logic Artists δηλώνει: "Σίγουρα μια τέτοια κίνηση είναι θλιβερή, αλλά το να λαμβάνουμε υπόψη μας τις απαιτήσεις ενός project ως έχουν, είναι ένας τρόπος να ανταπεξέλθουμε καλύτερα στις προσδοκίες του κοινού. Είναι τιμή για κάθε έναν από εμάς να δουλεύουμε με την Larian και αναμφίβολα έχουμε αποκομίσει αρκετά πράγματα από τη συνεργασία αυτή, που θα μας βοηθήσουν στα μελλοντικά μας projects. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία με το Baldur's Gate 3. Ανυπομονούμε να το πάρουμε στα χέρια μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα