Καθαρά αποκλειστικός PS5 τίτλος το Ratchet & Clank: Rift Apart

Από την στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης του PlayStation 5, οι πληροφορίες που έβγαιναν από την Sony σχετικά με τους αποκλειστικούς τίτλους της κονσόλας της επόμενης γενιάς, ήταν κάπως συγκεχυμένες.

Ο CEO της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, δήλωνε ότι η εταιρεία

“πιστεύει στις γενιές”, οδηγώντας πολλούς να πιστεύουν ότι οι περισσότεροι από τους πρώτους τίτλους της SIE για το PlayStation 5, θα ήταν αποκλειστικοί σε αυτήν την κονσόλα. Μέχρι που φτάσαμε περίπου δύο μήνες πριν από την στιγμή της κυκλοφορίας του PS5, που η Sony ανακοινώσε με “πλάγιο τρόπο” ότι τίτλοι όπως το Spider-Man: Miles Morales και το Horizon Forbidden West θα γίνουν διαθέσιμοι επίσης και για PlayStation 4. Η παραπάνω κίνηση οδήγησε σε μια αβεβαιότητα σχετικά με τους επερχόμενους τίτλους της SIE –ποιοι τίτλοι θα είναι cross-gen και ποιοι όχι;

Λοιπόν, μετά από μια ανάρτηση- απάντηση που έγινε από την Insomniac Games στο Twitter, είναι πλέον ασφαλές να προσθέσουμε το επερχόμενο Ratchet & Clank: Rift Apart στη λίστα των αποκλειστικών τίτλων για το PlayStation 5.

To Ratchet & Clank: Rift Apart θα έρθει για το PlayStation 5, σε άγνωστη ημερομηνία, αλλά μέσα στο “launch window” της κονσόλας.

It’s a PS5 exclusive

— Insomniac Games (@insomniacgames) November 2, 2020

The post Καθαρά αποκλειστικός PS5 τίτλος το Ratchet & Clank: Rift Apart appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα