Κυκλοφόρησε η Ultimate Edition του Titanfall 2

Με αρκετό επιπλέον υλικό για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

Η Electronic Arts και η Respawn Entertainment έκαναν διαθέσιμη την Ultimate Edition για το Titanfall 2, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να "νιώσουν ολόκληρη την εμπειρία του παιχνιδιού σε ένα πακέτο" όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Εντός αυτής της έκδοσης

οι παίκτες θα βρουν όλο το περιεχόμενο της Digital Deluxe Edition του παιχνιδιού, μαζί με το καινούργιο Jump Start Pack. Το Jump Start Pack θα ξεκλειδώνει όλες τις classes των Pilots και Titans ενώ θα προσφέρει 500 tokens για «άνοιγμα» επιπλέον loadouts, εξοπλισμού και διάφορων κοσμητικών αντικειμένων, δέκα douple XP tokens και, τέλος, το Underground R-201 Carbine Warpaint.

Θυμίζουμε ότι η Digital Deluxe Edition περιλαμβάνει τους Scorch και Ion Prime Titans, ένα Deluxe Edition Warpaint για έξι Titans, ένα Deluxe Edition Camo skin για όλους τους Titans, Pilots και Weapons, το Deluxe Edition Nose Arts για έξι Titans και, τέλος, ένα Deluxe Edition Callsign.

Το Titanfall 2: Ultimate Edition είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή μέσα από το PlayStation Store, το Xbox Store και το Origin στην τιμή των €39,99 και στα τρία καταστήματα.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα