Κυκλοφορία του Vampyr στο Nintendo Switch

Διαθέσιμο στο άμεσο μέλλον.

Μια περίεργη έκπληξη επεφύλασσε η ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Focus Home Interactive, η οποία επιβεβαίωσε την έλευση του Vampyr, του σχετικά πρόσφατου action-RPG τίτλου της Dontnod Entertainment, και στο Nintendo Switch.

Το Vampyr είχε κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού και είχε προκαλέσει αίσθηση για το ιδιαίτερο gameplay αλλά και την απόδοση της ατμόσφαιρας του Λονδίνου

του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Φαίνεται όμως πως ακόμα περισσοτεροι παίκτες αναμένονται να το απολαύσουν, καθώς η Focus Home Interactive ανακοίνωσε πως το παιχνίδι αναμένεται να διατεθεί εντός του τρίτου τριμήνου του παρόντος οικονομικού έτους. Συγκεκριμένα, ανέφεραν τα εξής: "Στο τρίτο τρίμηνο (Q3), ο όμιλος θα συνεχίσει να αξιοποιεί στο μέγιστο τις δυνατότητες του licence του Vampyr. Μετά την εντυπωσιακά επιτυχημένη πορεία του παιχνιδιού στις οικιακές κονσόλες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έρχεται η σειρά του Nintendo Switch να υποδεχτεί τον τίτλο της Dontnod και να τον προσφέρει σε ένα ακόμα πιο ευρύ κοινό."

Αναμένουμε περισσότερα νέα για την κυκλοφορία του Vampyr στο Nintendo Switch, ενώ ευελπιστούμε και στην κυκλοφορία περισσοτερων τίτλων της Dontnod Entertainment. Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Vampyr εδώ.

switchpcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα