Ημερομηνία κυκλοφορίας του Jump Force

Boxart και ολοκαίνουριο trailer.

Μέσω επίσημου Δελτίου Τύπου, η Bandai Namco Entertainment Ευρώπης επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Jump Force, του αναμενόμενου fighting τίτλου της που φέρνει αντιμέτωπους τους πρωταγωνιστές των πιο σημαντικών σειρών του ιαπωνικού Jump Force.

Παράλληλα, μέσω ενός νέου trailer μπορούμε να ρίξουμε μια πρώτη ματιά σε δύο νέους χαρακτήρες αλλά και μια πίστα εμπνευσμένη

από τον αληθινό κόσμο. Οι δυο χαρακτήρες είναι ο Ryo από τη σειρά City Hunter και ο Kenshiro από το Fist of the North Star. Οι δυο χαρακτήρες θα αγωνιστούν αντιμέτωποι με πολλούς άλλους χαρακτήρες σε μια πλειάδα αρένων, με την πιο πρόσφατη να είναι το Paris Stage, το οποίο έχει μεταμορφωθεί σε μια αρένα που θυμίζει ελάχιστα την Πόλη του Φωτός, καθώς περιλαμβάνει στοιχεία από το σύμπαν της σειράς Saint Seiya, όπως το Clock Tower και τους Twelve Temples.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα boxarts του παιχνιδιού αλλά και το νέο trailer που έγινε διαθέσιμο. Να αναφέρουμε πως το Jump Force αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου, για PlayStation 4, Xbox One και ψηφιακά για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα