Κυκλοφορία του Diablo III στο Switch;

Η Blizzard "παίζει" με τους κατόχους της κονσόλας.

"Φωτιά" στις φήμες που έχουν έρθει στην επιφάνεια τον τελευταίο καιρό και αφορούν τη μεταφορά του Diablo III στο Nintendo Switch, έρχεται να βάλει η ίδια η Blizzard μέσα από την τελευταία της ανάρτηση στο Twitter.

Η εν λόγω ανάρτηση περιλαμβάνει ένα βίντεο, διάρκειας μόλις έξι δευτερολέπτων, στα οποία ένα άτομο αναβοσβήνει ένα νυχτερινό φωτάκι με τη μορφή του Diablo, μέσω του διακόπτη του (switch). Το βίντεο συνοδεύεται με τη φράση "Sweet dreams." και εύκολα γίνεται κατανοητό πως η Blizzard δείχνει να είναι έτοιμη να ανακοινώσει σύντομα τη Nintendo Switch έκδοση του DIablo III.

Sweet dreams. pic.twitter.com/tZvCnjjzWb

Blizzard Entertainment (@Blizzard_Ent) 28 Φεβρουαρίου 2018

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγες μέρες η ιστοσελίδα Neoseeker είχε αναφέρει πως η Blizzard εργάζεται επάνω στη μεταφορά ενός τίτλου της στην κονσόλα της Nintendo και ότι αυτός είναι δεν είναι το Hearthstone, παρότι αυτό ως card game ταιριάζει με την υβριδική φύση της κονσόλας, αλλά το Diablo III. Σύμφωνα με την πηγή της ιστοσελίδας, τον insider Marcus Sellars, η έκδοση του τίτλου για το Nintendo Switch αναμένεται να υποστηρίζει και local co-op, με περισσότερες από μία κονσόλες. Από τη πλευρά της, η Blizzard απέφυγε να σχολιάσει τις φήμες και από ό,τι φαίνεται οι κάτοχοι της κονσόλας θα χρειαστεί να περιμένουν λίγους ακόμη μήνες για την επίσημη αποκάλυψη της μεταφοράς του Diablo III στο Switch, η οποία θα μπορούσε να γίνει στην παρουσίαση της Nintendo στην έκθεση Ε3, στη Gamescom ή ακόμη και από την ίδια τη Blizzard στα πλαίσια της φετινής Blizzcon.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα