Καθυστέρηση για το Skull & Bones της Ubisoft

Θα σαλπάρει το επόμενο οικονομικό έτος..

Πιστή στο κλίμα των ημερών η Ubisoft, κατά τη διάρκεια της διάσκεψης για την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της, ανακοίνωσε πως θα υπάρξει μία καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Skull & Bones. Πιο συγκεκριμένα, η κυκλοφορία του τίτλου που αναπτύσσεται από την Ubisoft

Singapore ήταν προγραμματισμένη για το οικονομικό έτος 2018, δηλαδή μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2019, όμως αυτή μετατέθηκε για το επόμενο οικονομικό έτος. Αυτό σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να οπλιστούν με αρκετή υπομονή, καθώς η κυκλοφορία του τίτλου ίσως τελικά οριστεί ακόμη και για τις αρχές του 2020.

Ο creative director του τίτλου, Justin Farren, μέσω μίας ανάρτησης στα Ubisoft Forums δήλωσε πως το Skull & Bones είναι το μεγαλύτερο project του studio και η ανάπτυξή του έχει διαρκέσει αρκετά χρόνια. Κύριος στόχος του studio είναι η δημιουργία ενός ανοιχτού ωκεανού, γεμάτου δραστηριότητες, ο οποίος θα μεταφέρει την αίσθηση του να είσαι πειρατής. Ταυτόχρονα η ομάδα εργάζεται επάνω στη δημιουργία ενός κόσμου με πλούσιο lore και μίας καλής ιστορίας για τους παίκτες. Σύμφωνα με τον Farren αυτή είναι η αιτία της καθυστέρησης, αφού χρειάζεται περισσότερος χρόνος για τη δημιουργία και την τελιοποίηση των παραπάνω.

Θυμίζουμε πως το Skull & Bones παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση Ε3 του 2017 και η κυκλοφορία του είναι προγραμμαισμένη για PlayStation 4, Xbox One και υπολογιστές. Περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο θα αποκαλυφθούν την επόμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της έκθεσης Ε3.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα