Τέλος στις retail κυκλοφορίες για το PS Vita

Σταματά η παραγωγή των game cards.

Μπορεί οι περισσότεροι να θεωρούν εδώ και καιρό "νεκρό" το PlayStation Vita, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η κονσόλα τα τελευταία χρόνια είχε δημιουργήσει ένα πιστό -αλλά μικρό- κοινό, το οποίο ασχολούνταν κυρίως με ιαπωνικά παιχνίδια αλλά και με indie τίτλους, που πολλές φορές κυκλοφορούσαν και σε φυσικές εκδόσεις μέσω εταιριών όπως η Limited Run

Games. Δυστυχώς τα παραπάνω σύντομα θα αποτελούν παρελθόν, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα Kotaku, η Sony φαίνεται να ενημέρωσε τους developers ότι μετά το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους, η παραγωγή καρτών παιχνιδιών (game cards) για τη φορητή κονσόλα της θα σταματήσει.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ιαπωνικής εταιρίας, οι δημιουργοί έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν game cards μέχρι και τον ερχόμενο Φεβρουάριο, αλλά στις 31 Μαρτίου του 2019 η παραγωγή των καρτών θα σταματήσει οριστικά. Φυσικά, αυτό σημαίνει το τέλος των retail κυκλοφοριών για το PlayStation Vita, ωστόσο η Sony θα συνεχίσει να στηρίζει και να επιτρέπει την ψηφιακή διάθεση τίτλων μέσω του PlayStation Store. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως μία επερχόμενη κυκλοφορία για το PS Vita είναι το Stardew Valley, το οποίο θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 22 Μαΐου.

ps vita
Keywords
Τυχαία Θέματα