Καθυστέρηση για τα New Light και Shadowkeep του Destiny 2

Αναβολή δύο εβδομάδων…

Η Bungie ανακοίνωσε ότι το νέο expansion του Destiny 2, με το όνομα "Shadowkeep", καθώς και η free-to-play έκδοση του βασικού παιχνιδιού, γνωστή ως "New Light", θα γίνουν διαθέσιμα την 1η Οκτωβρίου.

Οι δύο κυκλοφορίες είχαν αρχικά προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στις 17 Σεπτεμβρίου, αλλά η Bungie μέσα από μια ανάρτηση στην ιστοσελίδα της, δήλωσε: «Είναι όλο και πιο ξεκάθαρο πως οι κυκλοφορίες μας για το φθινόπωρο, θα επωφεληθούν

εάν μείνουν λίγο περισσότερο στον “φούρνο”». Φαίνεται ότι το γεγονός ότι πλέον είναι ένα ανεξάρτητο το στούντιο, τους επέτρεψε να προχωρήσουν σε αυτή την αλλαγή. «Το να είμαστε ανεξάρτητοι, σημαίνει ότι το μέλλον του Destiny 2 είναι εξ ολοκλήρου στην ομάδα μας. Σημαίνει επίσης ότι είμαστε αρκετά ευέλικτοι στο να επιλέγουμε να κάνουμε το καλύτερο για το παιχνίδι και τους παίκτες, ακόμα κι αν είναι μια δύσκολη επιλογή».

Η Bungie συνέχισε, επιβεβαιώνοντας ότι το cross save και δυνατότητα μεταφοράς των δεδομένων του Destiny 2 από μια πλατφόρμα σε μια άλλη είναι ακόμα σε καλό δρόμο και θα γίνει διαθέσιμη "αργότερα αυτό το καλοκαίρι" πριν από την κυκλοφορία των Shadowkeep και New Light στα Xbox One, PlayStation 4 και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα