Samsung Galaxy Note 10: Το S Pen ελέγχει το zoom και την εναλλαγή κάμερας

12:47 6/8/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Πριν μερικές ώρες η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Watch Active 2. Οι επόμενες συσκευές που περιμένουμε να αποκαλύψει η εταιρεία είναι τα Samsung Galaxy Note 10, για τα οποία έχουν κυκλοφορήσει αμέτρητες φήμες και leaks. Μέχρι τώρα, οι περισσότερες πληροφορίες αφορούσαν τα ίδια τα smartphones,

ωστόσο, αυτή τη φορά έχουμε μερικά ενδιαφέροντα νέα για το S Pen.

Στις αρχές Ιουλίου, η Samsung είχε αποκαλύψει την ημερομηνία του Unpacked event μέσω ενός βίντεο. Το κλικ δείχνει το S Pen να δημιουργεί έναν κύκλο ο οποίος έπειτα μετατρέπεται σε κάμερα.

Οι πρώτες εντυπώσεις που άφησε αυτή η εικόνα ήταν ότι το S Pen θα έχει ενσωματωμένη κάμερα στην πάνω πλευρά. Αλλά σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Φαίνεται ότι το S Pen που διαθέτουν τα Samsung Galaxy Note 10 θα μπορεί να ελέγξει διάφορες λειτουργίες της κάμερας, κάτι που δεν ήταν διαθέσιμο στο Note 9. Οπότε, μέσω του βίντεο η Samsung έκανε tease αυτές τις ξεχωριστές δυνατότητες του νέου S Pen.

Μέχρι τώρα έχουμε δει φήμες που λένε ότι οι κάτοχοι των Samsung Galaxy Note 10 θα μπορούν να χειρίζονται τη συσκευή τους κάνοντας χειρονομίες με το S Pen χωρίς να το ακουμπάνε καν στην οθόνη.

Τώρα μάθαμε ότι κρατώντας πατημένο το κουμπί του S Pen και “ζωγραφίζοντας” στον αέρα ένα τόξο με δεξιόστροφη φορά, η κάμερα του smartphone θα κάνει zoom in. Αντίστοιχα, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία, αλλά εκτελώντας αριστερόστροφη κίνηση η κάμερα θα κάνει zoom out.

Επιπλέον, φαίνεται ότι με το S Pen μπορεί να γίνει εναλλαγή μεταξύ της selfie και των πίσω καμερών, κρατώντας πατημένο το κουμπί και ανεβάζοντας απότομα προς τα πάνω το S Pen.

Οι παραπάνω χειρονομίες είναι δυνατό να εκτελεστούν χάρη στο νέο επιταχυνσιόμετρο και το γυρομέτρο που πρόσθεσε η εταιρεία στο S Pen των Samsung Galaxy Note 10.

Keywords
Τυχαία Θέματα