Κάτι σχετικό με το Destroy All Humans ετοιμάζει η THQ Nordic

Το remake του Destroy All Humans!, φαίνεται να ήταν μεγάλη επιτυχία για την THQ Nordic από τη στιγμή που κυκλοφόρησε την περασμένη χρονιά και δεν αποκλείεται η συνέχειά του να είναι το επόμενο παιχνίδι στη λίστα για ένα remake, εαν το τελευταίο trailer-teaser έχει κάποια βάση.

Θέλοντας να προωθήσει την έκπτωση 50% του παιχνιδιού στο Steam αυτήν την εβδομάδα, η THQ Nordic έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer, με τον τίτλο “Midweek Madness”, όπου στα τελευταία περίπου δεκαπέντε δευτερόλεπτα

ένας κλώνος του Cryptosporidium αναδύεται για να συνομιλήσει με τον ήρωα μας, ρωτώντας αν ο Crypto-137 έχει «τελειώσει», με τον Crypto-137 να του λέει, να «περιμένει τη σειρά του» καθώς «μόλις ξεκίνησε».

Ντυμένος με ένα διαφορετικό χρώμα πανοπλίας, φαίνεται ότι πρόκειται για τον Crypto-138, τον κλώνο που είχε τον ρόλο του πρωταγωνιστή στο Destroy All Human! 2 των Xbox και PlayStation 2.

Το παραπάνω μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να έχουμε κάποια ανακοίνωση σχετική με το Destroy All Human! remake, ή ότι θα έχουμε ένα remake και για το sequel. Βέβαια μπορεί να έχουμε και ένα συνδυασμό των δυο παραπάνω, η THQ Nordic να έδωσε το teaser για να μας προετοιμάσει για ένα port του τίτλου για το Nintendo Switch και το Destroy All Humans! 2 remake να ετοιμάζεται.

To Destroy All Humans! Remake είναι διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

The post Κάτι σχετικό με το Destroy All Humans ετοιμάζει η THQ Nordic appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα